
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bananen Banaan | 1 | |
Kant-en-klare vanillepudding Kant-en-klare vanillepudding | 200 ml ml | |
Kookroom
Kookroom (volle) | 250 ml ml | |
Vanillesuiker Vanillesuiker | 1 zakjes zakje | |
Speculaaskoekjes Speculaaskoekje | 150 g g | |
Toffeecrème Toffeecrème | 2 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBanaan-toffeetaart in een glaasje
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Mix het vruchtvlees van de banaan fijn en meng door de vanillepudding. Klop de room stijf met de vanillesuiker. Doe de koekjes in een blender en mix fijn.
- Maak nu in vier glaasjes laagjes met de koekjeskruimels, vanillepudding en slagroom.
- Roer de chocoladecrème los en druppel over de glaasjes. Zet koel tot vlak voor het serveren.