De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Banaan-toffeetaart in een glaasje

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Bananen Banaan1
Kant-en-klare vanillepudding Kant-en-klare vanillepudding200 ml ml
Kookroom Kookroom
(volle)
250 ml ml
Vanillesuiker Vanillesuiker1 zakjes zakje
Speculaaskoekjes Speculaaskoekje150 g g
Toffeecrème Toffeecrème2 el el

Banaan-toffeetaart in een glaasje

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(56)

Bereiding

  1. Mix het vruchtvlees van de banaan fijn en meng door de vanillepudding. Klop de room stijf met de vanillesuiker. Doe de koekjes in een blender en mix fijn.
  2. Maak nu in vier glaasjes laagjes met de koekjeskruimels, vanillepudding en slagroom.
  3. Roer de chocoladecrème los en druppel over de glaasjes. Zet koel tot vlak voor het serveren.