
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tarwebloem
Tarwebloem (gezeefd) | 200 g g | |
Suiker Suiker | 2 el el | |
Vanillesuiker Vanillesuiker | 12 g g | |
Bakpoeder Bakpoeder | 2 tl tl | |
Zout Zout | 0,5 tl tl | |
Pecannoten
Pecannoten (grofgehakt) | 50 g g | |
Boter
Boter (gesmolten) | 50 g g | |
Melk Melk | 180 ml ml | |
Bananen
Banaan (geprakt) | 100 g g | |
Eieren Ei | 1 | |
Zonnebloemolie Zonnebloemolie |
Toppings
Mascarpone Mascarpone | 150 g g | |
Pecannoten
Pecannoten (grofgehakt) | 50 g g | |
Bananen
Banaan (in schijfjes) | 0,5 | |
Blauwe bessen Blauwe bes | 10 | |
Frambozen Framboos | 10 | |
Aardbeien Aardbei | 5 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBanana waffles
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verhit het wafelijzer.
- Meng de bloem, de suiker, de vanillesuiker, het bakpoeder, het zout en de gehakte pecannoten in een kom.
- Meng de gesmolten boter, de melk, de geprakte banaan en het ei in een andere kom.
- Voeg beetje per beetje en al roerend het melk-eimengsel toe aan de bloem. Roer tot je een glad deeg hebt.
- Vet het wafelijzer in met een beetje zonnebloemolie en voeg een pollepel deeg toe.
- Bak de wafels gaar.
- Leg de twee wafels op een bord en beleg met de toppings.
Tips om je foto's te pimpen:
- Zorg voor variatie in kleur en textuur.
- Maak makkelijk mooie torentjes met een spuitzak.
- Toppings zorgen voor een wauw-effect.