
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tarwebloem
Tarwebloem (gezeefd) | 200 g g | ||
Suiker Suiker | 2 el el | ||
Vanillesuiker Vanillesuiker | 12 g g | ||
Bakpoeder Bakpoeder | 2 tl tl | ||
Zout Zout | 0,5 tl tl | ||
Pecannoten
Pecannoten (grofgehakt) | 50 g g | ||
Boter
Boter (gesmolten) | 50 g g | ||
Melk Melk | 180 ml ml | ||
Bananen
Banaan (geprakt) | 100 g g | ||
Eieren Ei | 1 | ||
Zonnebloemolie Zonnebloemolie |
Toppings
Mascarpone Mascarpone | 150 g g | ||
Pecannoten
Pecannoten (grofgehakt) | 50 g g | ||
Bananen
Banaan (in schijfjes) | 0,5 | ||
Blauwe bessen Blauwe bes | 10 | ||
Frambozen Framboos | 10 | ||
Aardbeien Aardbei | 5 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBanana waffles
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verhit het wafelijzer.
- Meng de bloem, de suiker, de vanillesuiker, het bakpoeder, het zout en de gehakte pecannoten in een kom.
- Meng de gesmolten boter, de melk, de geprakte banaan en het ei in een andere kom.
- Voeg beetje per beetje en al roerend het melk-eimengsel toe aan de bloem. Roer tot je een glad deeg hebt.
- Vet het wafelijzer in met een beetje zonnebloemolie en voeg een pollepel deeg toe.
- Bak de wafels gaar.
- Leg de twee wafels op een bord en beleg met de toppings.
Tips om je foto's te pimpen:
- Zorg voor variatie in kleur en textuur.
- Maak makkelijk mooie torentjes met een spuitzak.
- Toppings zorgen voor een wauw-effect.