De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Banana waffles

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tarwebloem Tarwebloem
(gezeefd)
200 g g
Suiker Suiker2 el el
Vanillesuiker Vanillesuiker12 g g
Bakpoeder Bakpoeder2 tl tl
Zout Zout0,5 tl tl
Pecannoten Pecannoten
(grofgehakt)
50 g g
Boter Boter
(gesmolten)
50 g g
Melk Melk180 ml ml
Bananen Banaan
(geprakt)
100 g g
Eieren Ei1
Zonnebloemolie Zonnebloemolie

Toppings

Mascarpone Mascarpone150 g g
Pecannoten Pecannoten
(grofgehakt)
50 g g
Bananen Banaan
(in schijfjes)
0,5
Blauwe bessen Blauwe bes10
Frambozen Framboos10
Aardbeien Aardbei5

Banana waffles

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(36)

Bereiding

  1. Verhit het wafelijzer.
  2. Meng de bloem, de suiker, de vanillesuiker, het bakpoeder, het zout en de gehakte pecannoten in een kom.
  3. Meng de gesmolten boter, de melk, de geprakte banaan en het ei in een andere kom.
  4. Voeg beetje per beetje en al roerend het melk-eimengsel toe aan de bloem. Roer tot je een glad deeg hebt.
  5. Vet het wafelijzer in met een beetje zonnebloemolie en voeg een pollepel deeg toe.
  6. Bak de wafels gaar.
  7. Leg de twee wafels op een bord en beleg met de toppings.

Tips om je foto's te pimpen:

  • Zorg voor variatie in kleur en textuur.
  • Maak makkelijk mooie torentjes met een spuitzak.
  • Toppings zorgen voor een wauw-effect.