
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bananen Banaan | 4 | |
Frambozen Framboos | 150 g g | |
Dadels
Dadel (zonder pit) | 50 g g | |
Bakpoeder Bakpoeder | 1 tl tl | |
Havermout Havermout | 200 g g | |
Melk
Melk (soja) | 100 ml ml | |
Boter Boter | ||
Eieren Ei | 4 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBananen-dadelmuffins met framboos
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de havermout in een blender en mix fijn.
- Mix de bananen met de dadels in een blender glad. Klop de eieren met de melk en een snuf zout los. Spatel erhet bananenmengsel onder.
- Roer de gemixte havermout en het bakpoeder onder het bananenmengsel. Schep er voorzichtig 2/3de van de frambozen onder.
- Schep het beslag in muffinvormpjes en zet 25 minuten in de oven. Laat de muffins afkoelen enwerk af met de resterende framboosjes.