
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bananen Banaan | 300 g g | ||
Tarwebloem
Tarwebloem (gezeefd) | 240 g g | ||
Bakpoeder Bakpoeder | 1 el el | ||
Boter Boter | 100 g g | ||
Suiker Suiker | 200 g g | ||
Vanillesuiker Vanillesuiker | 8 g g | ||
Eieren Ei | 2 | ||
Gemengde noten
Gemengde noten (gehakt) | 75 g g | ||
Yoghurt Yoghurt | 120 ml ml | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBananenbrood
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet een cakevorm in en bekleed met bakpapier.
- Prak de bananen. Voeg het bakpoeder en het zout bij de bloem.
- Mix de boter met de suiker en vanillesuiker. Voeg 1 voor 1 de eieren en de yoghurt toe. Schep door het bloemmengsel.
- Schep de bananenpuree en de gehakte noten door het beslag. Giet in de cakevorm en zet 1 uur in de oven. Laat afkoelen.
TIP: Steek het als een extraatje in de brooddoos van je kinderen!