De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Bananenbrood

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Bananen Banaan300 g g
Tarwebloem Tarwebloem
(gezeefd)
240 g g
Bakpoeder Bakpoeder1 el el
Boter Boter100 g g
Suiker Suiker200 g g
Vanillesuiker Vanillesuiker8 g g
Eieren Ei2
Gemengde noten Gemengde noten
(gehakt)
75 g g
Yoghurt Yoghurt120 ml ml
Zout Zout

Bananenbrood

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

1:20 u.
(23)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet een cakevorm in en bekleed met bakpapier.
  2. Prak de bananen. Voeg het bakpoeder en het zout bij de bloem.
  3. Mix de boter met de suiker en vanillesuiker. Voeg 1 voor 1 de eieren en de yoghurt toe. Schep door het bloemmengsel.
  4. Schep de bananenpuree en de gehakte noten door het beslag. Giet in de cakevorm en zet 1 uur in de oven. Laat afkoelen.

TIP: Steek het als een extraatje in de brooddoos van je kinderen!