
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bananen Banaan | 3 | |
Tarwebloem Tarwebloem | 220 g g | |
Bakpoeder Bakpoeder | 2 tl tl | |
Zout Zout | ||
Boter Boter | 75 g g | |
Suiker Suiker | 100 g g | |
Vloeibare honing Vloeibare honing | 50 g g | |
Eieren Ei | 1 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBananenmuffins met honing
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Pureer de bananen. Meng de bloem met het bakpoeder en een snufje zout. Smelt de boter.
- Meng de gepureerde banaan met de suiker, de honing en het ei. Spatel er eerst de boter en dan de bloem onder.
- Vul muffinvormpjes met het beslag en bak de muffins 20 minuten in de oven.