
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bananen Banaan | 3 | |
Eieren
Ei (losgeklopt) | 6 | |
Gedroogde vruchten en noten naar keuze Gedroogde vruchten en noten naar keuze | 4 el el | |
Arachideolie Arachideolie | ||
Vloeibare honing Vloeibare honing |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBananenpannenkoekjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Prak de bananen fijn met een vork en meng er de eieren en de helft van de noten onder.
- Verhit wat arachideolie in een koekenpan. Schep er 2 à 3 eetlepels van het beslag in voor elke pannenkoek. Laat 1 à 2 minuten bakken. Keer voorzichtig met een spatel om en bak nog een minuut verder.
- Stapel de pannenkoeken op en strooi er de resterende noten over. Bedruppel met honing.
TIP: Ook lekker met een schepje yoghurt op Griekse wijze.