
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bananen Banaan | 3 | ||
Eieren
Ei (losgeklopt) | 6 | ||
Gedroogde vruchten en noten naar keuze Gedroogde vruchten en noten naar keuze | 4 el el | ||
Arachideolie Arachideolie | |||
Vloeibare honing Vloeibare honing |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBananenpannenkoekjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Prak de bananen fijn met een vork en meng er de eieren en de helft van de noten onder.
- Verhit wat arachideolie in een koekenpan. Schep er 2 à 3 eetlepels van het beslag in voor elke pannenkoek. Laat 1 à 2 minuten bakken. Keer voorzichtig met een spatel om en bak nog een minuut verder.
- Stapel de pannenkoeken op en strooi er de resterende noten over. Bedruppel met honing.
TIP: Ook lekker met een schepje yoghurt op Griekse wijze.