De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Bananenpannenkoekjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Bananen Banaan3
Eieren Ei
(losgeklopt)
6
Gedroogde vruchten en noten naar keuze Gedroogde vruchten en noten naar keuze4 el el
Arachideolie Arachideolie
Vloeibare honing Vloeibare honing

Bananenpannenkoekjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(17)

Bereiding

  1. Prak de bananen fijn met een vork en meng er de eieren en de helft van de noten onder.
  2. Verhit wat arachideolie in een koekenpan. Schep er 2 à 3 eetlepels van het beslag in voor elke pannenkoek. Laat 1 à 2 minuten bakken. Keer voorzichtig met een spatel om en bak nog een minuut verder.
  3. Stapel de pannenkoeken op en strooi er de resterende noten over. Bedruppel met honing.

TIP: Ook lekker met een schepje yoghurt op Griekse wijze.