De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
BBQ-worsten met gegrilde ijsbergsla, notencrunch en fetadressing

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Ijsbergsla Ijsbergsla1
Bieslook Bieslook
(fijgehakt)
2 el el
Peterselie Peterselie
(fijgehakt)
2 el el
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
1
Rode uien Rode ui
(in ringen)
1
Worsten Worst8
Zure room Zure room125 g g
Mayonaise Mayonaise3 el el
Melk Melk50 ml ml
Feta Feta100 g g
Walnoten Walnoten100 g g
Honing Honing2 el el
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

BBQ-worsten met gegrilde ijsbergsla, notencrunch en fetadressing

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(38)

Bereiding

  1. Rooster de walnoten kort in een droge koekenpan. Voeg de honing, de tijmtakjes en een klein scheutje water toe en laat 3 minuten karamelliseren. Schep de noten op bakpapier en bestrooi met zout. Laat afkoelen en hak ze daarna grof.
  2. Doe de gepelde look, feta, zure room, mayonaise, melk en peterselie in een blender. Kruid met peper en zouten mix glad.
  3. Gril de worsten goudbruin en gaar op de barbecue of in een grillpan. Snij de ijsbergsla in kwarten. Kruid met peper en zout en bedruppel met olijfolie.Gril ze langs de snijkanten goudbruin.
  4. Leg de stukken ijsbergsla op een schaal. Leg er de worsten bij. Verdeel er de rode uiringen over en bedruppel met de fetadressing. Bestrooi met de nootjes.Werk af met de bieslook en serveer meteen.