
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Ijsbergsla Ijsbergsla | 1 | ||
Bieslook
Bieslook (fijgehakt) | 2 el el | ||
Peterselie
Peterselie (fijgehakt) | 2 el el | ||
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 1 | ||
Rode uien
Rode ui (in ringen) | 1 | ||
Worsten Worst | 8 | ||
Zure room Zure room | 125 g g | ||
Mayonaise Mayonaise | 3 el el | ||
Melk Melk | 50 ml ml | ||
Feta Feta | 100 g g | ||
Walnoten Walnoten | 100 g g | ||
Honing Honing | 2 el el | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBBQ-worsten met gegrilde ijsbergsla, notencrunch en fetadressing
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Rooster de walnoten kort in een droge koekenpan. Voeg de honing, de tijmtakjes en een klein scheutje water toe en laat 3 minuten karamelliseren. Schep de noten op bakpapier en bestrooi met zout. Laat afkoelen en hak ze daarna grof.
- Doe de gepelde look, feta, zure room, mayonaise, melk en peterselie in een blender. Kruid met peper en zouten mix glad.
- Gril de worsten goudbruin en gaar op de barbecue of in een grillpan. Snij de ijsbergsla in kwarten. Kruid met peper en zout en bedruppel met olijfolie.Gril ze langs de snijkanten goudbruin.
- Leg de stukken ijsbergsla op een schaal. Leg er de worsten bij. Verdeel er de rode uiringen over en bedruppel met de fetadressing. Bestrooi met de nootjes.Werk af met de bieslook en serveer meteen.