
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Roze garnalen
Roze garnalen (gepeld) | 150 g g | |
Sojascheuten
Sojascheuten (gehakt) | 150 g g | |
Zoete maïs Zoete maïs | 100 g g | |
Wortelen
Wortel (geraspt) | 60 g g | |
Preistengels
Preistengel (fijngesneden) | 1 | |
Tarwebloem Tarwebloem | 4 - 5 el el | |
Eieren Ei | 2 | |
Frituurolie Frituurolie | 200 ml ml | |
Peper Peper | ||
Zout Zout | ||
Water Water | ||
Chilisaus Chilisaus |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBeignets van roze garnalen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Pel de garnalen en hak grof. Meng de sojascheuten, maïskorrels, wortelen, prei en garnalen. Kruid met peper en zout.
- Meng de bloem met de eieren. Voeg indien nodig wat water toe tot je een smeuïg pannenkoekenbeslag krijgt. Giet bij de groenten en de garnalen en roer goed.
- Verhit de olie. Dompel een soeplepel in de warme olie. Schep wat beslag in de soeplepel en giet in het vet. Bak goudbruin en laat uitlekken op keukenpapier. Bak zo alle beignets.
TIP: Serveer de beignets op een grote schaal met in het midden een schaaltje chilisaus.