De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Beignets van roze garnalen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Roze garnalen Roze garnalen
(gepeld)
150 g g
Sojascheuten Sojascheuten
(gehakt)
150 g g
Zoete maïs Zoete maïs100 g g
Wortelen Wortel
(geraspt)
60 g g
Preistengels Preistengel
(fijngesneden)
1
Tarwebloem Tarwebloem4 - 5 el el
Eieren Ei2
Frituurolie Frituurolie200 ml ml
Peper Peper
Zout Zout
Water Water
Chilisaus Chilisaus

Beignets van roze garnalen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(4)

Bereiding

  1. Pel de garnalen en hak grof. Meng de sojascheuten, maïskorrels, wortelen, prei en garnalen. Kruid met peper en zout.
  2. Meng de bloem met de eieren. Voeg indien nodig wat water toe tot je een smeuïg pannenkoekenbeslag krijgt. Giet bij de groenten en de garnalen en roer goed.
  3. Verhit de olie. Dompel een soeplepel in de warme olie. Schep wat beslag in de soeplepel en giet in het vet. Bak goudbruin en laat uitlekken op keukenpapier. Bak zo alle beignets.

TIP: Serveer de beignets op een grote schaal met in het midden een schaaltje chilisaus.