
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Blauwe bessen Blauwe bes | 80 g g | |
Muntblaadjes Muntblaadje | ||
Tonic Tonic | 400 ml ml | |
Ijsblokjes Ijsblokjes |
Voor het blauwe bessensap
Water Water | 120 ml ml | |
Suiker Suiker | 50 g g | |
Citroensap Citroensap | 1 el el | |
Blauwe bessen Blauwe bes | 300 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBerry-mocktail op basis van blauwe bessen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
1. Breng voor het blauwe bessensap alle ingrediënten aan de kook. Laat 10 minuten op een zacht vuur sudderen. Zet het vuur daarna uit en laat afkoelen. Giet het vervolgens door een zeef.
2. Vul 4 tumblerglazen met ijs en vul ze voor de helft met het bessensap. Vul verder aan met tonic. Werk af met de blauwe bessen en de munt.