Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Uien Ui | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | 1 dl dl | |
Bier naar keuze Bier naar keuze | 1 blikken blik | |
Barbecuekruiden Barbecuekruiden | 1 el el | |
Ketchup Ketchup | 100 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBiermarinade voor varkensvlees
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Pel en snipper de ui. Fruit glazig in een scheutje olijfolie. Blus met het bier en kruid met de barbecuekruiden, peper en zout.
- Laat inkoken met de helft en meng er de rest van de olijfolie en de ketchup onder. Laat de marinade afkoelen voor gebruik.