Bierribben uit de oven met exotische salade

Bierribben uit de oven met exotische salade
MoeilijkheidMakkelijk
Koken55 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 170°C. Bak de ribben rondom bruin in hete boter. Leg ze daarna in een ovenschaal.Voeg het bier, de sjalotringen, de gepelde knoflook en het bouillonblokje toe en zet 40 à 45 minuten in de oven.

  2. Voeg het bier, de sjalotringen, de gepelde knoflook en het bouillonblokje toe en zet 40 à 45 minuten in de oven.

  3. Kook de rijst gaar zoals vermeld op de verpakking. Snij het vruchtvlees van de ananas en de paprika in blokjes. Snipper de rode ui en hak de koriander fijn.

  4. Giet de rijst af en laat wat afkoelen. Meng er daarna de ananas- en paprikablokjes, de rode ui, de koriander en een scheutje olijfolie onder. Breng op smaak met het sap vande limoen, cayennepeper en zout. Serveer bij de ribbetjes.