
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Courgettes Courgette | 3 | ||
Spaghetti Spaghetti | 400 g g | ||
Tomatensaus Tomatensaus | 350 g g | ||
Uien Ui | 1 | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout | |||
Mozzarella Mozzarella | 125 g g | ||
Basilicum Basilicum |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBiopasta met courgetti en tomatensaus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de courgettes met een spiraalsnijder tot fijne courgetti. Laat de mozzarella uitlekken en snijd in fijne blokjes.
- Pel de ui en snipper hem fijn. Verhit een scheut olijfolie in een braadpan en stoof de ui. Voeg daarna de courgetti toe en bak kort aan.
- Kook de spaghetti gaar volgens de verpakking.
- Verwarm de tomatensaus in een kookpot.
- Voeg de spaghetti en courgetti bij de tomatensaus.
- Serveer en werk af met de blokjes mozzarella en verse basilicum.