De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Biopasta met courgetti en tomatensaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Courgettes Courgette3
Spaghetti Spaghetti400 g g
Tomatensaus Tomatensaus350 g g
Uien Ui1
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout
Mozzarella Mozzarella125 g g
Basilicum Basilicum

Biopasta met courgetti en tomatensaus

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(6)

Bereiding

  1. Snij de courgettes met een spiraalsnijder tot fijne courgetti. Laat de mozzarella uitlekken en snijd in fijne blokjes.
  2. Pel de ui en snipper hem fijn. Verhit een scheut olijfolie in een braadpan en stoof de ui. Voeg daarna de courgetti toe en bak kort aan.
  3. Kook de spaghetti gaar volgens de verpakking.
  4. Verwarm de tomatensaus in een kookpot.
  5. Voeg de spaghetti en courgetti bij de tomatensaus.
  6. Serveer en werk af met de blokjes mozzarella en verse basilicum.