Biryani met kipbrochettes

Biryani met kipbrochettes
MoeilijkheidMakkelijk
Koken40 min

Voorbereiding

  1. Maak de boontjes schoon en halveer ze. Bak de ui in olijfolie glazig.Voeg de gember, het currypoeder, garam masala, peper en zout toe en roerbak 2 minuten. Roer er de tomatenpuree onder en laat 2 minuten verder garen. Voeg de rijst toe en roer om. Los het bouillonblokje op in 600 ml heet water en giet bij de rijst. Breng aan de kook, voeg de boontjes en rozijnen toe en laat afgedekt 10 à 12 minuten op een laag vuur garen.

  2. Kruid de kipbrochetten eventueel met extra curry en bak ze goudbruin en gaar in olie.Verdeel de Biryani rijst en de brochetten over de borden, werk af met de koriander en serveer met de yoghurt.

  3. Verdeel de Biryani rijst en de brochetten over de borden, werk af met de koriander en serveer met de yoghurt.