De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Black Angus Bresaolarolletjes met oude geitenkaas_Main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Pijnboompitten Pijnboompitten2 el el
Rauwe ham Rauwe ham
(italiaanse bresaola)
12 sneetjes sneetje
Veldsla Veldsla
(handvol)
Geitenkaas Geitenkaas
(extra oud)
100 g g
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper

Black Angus Bresaolarolletjes met oude geitenkaas

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(9)

Bereiding

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Bestrijk de plakjes bresaola met olijfolie.
  2. Leg op elk plakje wat veldsla en strooi er de pijnboompitten over. Kruid met peper. Schaaf er de geitenkaas over en rol de plakjes op. Druppel er nog wat extra olijfolie over, bestrooi met wat extra geraspte kaas en kruid bij met peper.