
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Pijnboompitten Pijnboompitten | 2 el el | ||
Rauwe ham
Rauwe ham (italiaanse bresaola) | 12 sneetjes sneetje | ||
Veldsla
Veldsla (handvol) | |||
Geitenkaas
Geitenkaas (extra oud) | 100 g g | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBlack Angus Bresaolarolletjes met oude geitenkaas
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Bestrijk de plakjes bresaola met olijfolie.
- Leg op elk plakje wat veldsla en strooi er de pijnboompitten over. Kruid met peper. Schaaf er de geitenkaas over en rol de plakjes op. Druppel er nog wat extra olijfolie over, bestrooi met wat extra geraspte kaas en kruid bij met peper.