De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Bladerdeeggebakje met ricotta, zalm en kaviaar

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Bladerdeeg Bladerdeeg1 vellen vel
Gerookte zalm Gerookte zalm2 sneetjes sneetje
Ricotta Ricotta4 el el
Eidooiers Eidooier1
Kaviaar Kaviaar
(of lompviseitjes)
4 tl tl
Peper Peper
Zout Zout

Bladerdeeggebakje met ricotta, zalm en kaviaar

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(2)

Bereiding

  1. Snij het bladerdeeg in vier vierkanten van 10 centimeter. Snij de zalm in reepjes, vermeng met de ricotta en kruid met peper en zout. Schep een grote eetlepel van het mengsel in het midden van het bladerdeeg. Vouw de zijkanten 2 centimeter naar binnen en bestrijk met eierdooier.
  2. Bak de bladerdeeggebakjes 10 minuten in een voorverwarmde oven op 185°C.
  3. Laat de gebakjes afkoelen en werk af met een koffielepel kaviaar of lompviseitjes.