
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bladerdeeg Bladerdeeg | 1 vellen vel | ||
Gerookte zalm Gerookte zalm | 2 sneetjes sneetje | ||
Ricotta Ricotta | 4 el el | ||
Eidooiers Eidooier | 1 | ||
Kaviaar
Kaviaar (of lompviseitjes) | 4 tl tl | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBladerdeeggebakje met ricotta, zalm en kaviaar
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij het bladerdeeg in vier vierkanten van 10 centimeter. Snij de zalm in reepjes, vermeng met de ricotta en kruid met peper en zout. Schep een grote eetlepel van het mengsel in het midden van het bladerdeeg. Vouw de zijkanten 2 centimeter naar binnen en bestrijk met eierdooier.
- Bak de bladerdeeggebakjes 10 minuten in een voorverwarmde oven op 185°C.
- Laat de gebakjes afkoelen en werk af met een koffielepel kaviaar of lompviseitjes.