
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bladerdeeg Bladerdeeg | 250 g g | |
Eieren
Ei (losgeklopt) | 1 | |
Avocado's
Avocado (in blokjes) | 1 | |
Roze garnalen Roze garnalen | 250 g g | |
Koriander
Koriander (fijngehakt) | bosjes bosje | |
Limoensap
Limoensap (halve limoen) | ||
Zure room Zure room | 1 el el | |
Mayonaise Mayonaise | 1 el el | |
Kerstomaten
Kerstomaat (in vier) | 4 | |
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen) | 2 | |
Cayennepeper Cayennepeper | 0,5 tl tl | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBladerdeeghoorntjes met garnalen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de over voor op 180°C. Rol het bladerdeeg uit en snij in lange stroken van 1 centimeter breed. Maak met aluminiumfolie of bakpapier 4 puntzakjes. Bestrijk ze met olijfolie. Wikkel de repen bladerdeeg van beneden naar boven, en iets overlappend, rond de puntzakjes. Bestrijk de hoorntjes met het losgeklopt ei en leg ze ondersteboven op een ingevette bakplaat. Zet 20 minuten in de oven. Laat afkoelen en maak de hoorntjes los.
- Haal het vruchtvlees uit de avocado en snij in kleine stukjes. Snij de garnalen in even grote stukjes. Meng onder elkaar, samen met het limoensap, de zure room, mayonaise, kerstomaatjes, koriander en lente-ui. Breng op smaak met cayennepeper en zout.
- Vul de hoorntjes met het garnalenmengsel en serveer meteen.