De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Bladerdeeghoorntjes met garnalen_Main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Bladerdeeg Bladerdeeg250 g g
Eieren Ei
(losgeklopt)
1
Avocado's Avocado
(in blokjes)
1
Roze garnalen Roze garnalen250 g g
Koriander Koriander
(fijngehakt)
bosjes bosje
Limoensap Limoensap
(halve limoen)
Zure room Zure room1 el el
Mayonaise Mayonaise1 el el
Kerstomaten Kerstomaat
(in vier)
4
Lente-uitjes Lente-ui
(in ringen)
2
Cayennepeper Cayennepeper0,5 tl tl
Olijfolie Olijfolie
Zout Zout

Bladerdeeghoorntjes met garnalen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(0)

Bereiding

  1. Verwarm de over voor op 180°C. Rol het bladerdeeg uit en snij in lange stroken van 1 centimeter breed. Maak met aluminiumfolie of bakpapier 4 puntzakjes. Bestrijk ze met olijfolie. Wikkel de repen bladerdeeg van beneden naar boven, en iets overlappend, rond de puntzakjes. Bestrijk de hoorntjes met het losgeklopt ei en leg ze ondersteboven op een ingevette bakplaat. Zet 20 minuten in de oven. Laat afkoelen en maak de hoorntjes los.
  2. Haal het vruchtvlees uit de avocado en snij in kleine stukjes. Snij de garnalen in even grote stukjes. Meng onder elkaar, samen met het limoensap, de zure room, mayonaise, kerstomaatjes, koriander en lente-ui. Breng op smaak met cayennepeper en zout.
  3. Vul de hoorntjes met het garnalenmengsel en serveer meteen.

Gelijkaardige recepten

Pastei de Nata

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Pastei de Nata
40 min.
(0)
Heldere groentebouillon met een hinde-paprikaspiesje

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Heldere groentebouillon met een hinde-paprikaspiesje
30 min.
(0)
Vispannetje met mosterdroomsaus onder een dakje van bladerdeeg

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Vispannetje met mosterdroomsaus onder een dakje van bladerdeeg
45 min.
(1)
Hartige bloemkool-preigebakjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hartige bloemkool-preigebakjes
50 min.
(0)
Parelhoen met witloof en winterpuree

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Parelhoen met witloof en winterpuree
1:10 u.
(0)
Île Flottant

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Île Flottant
45 min.
(4)
Witte chocolademelk met sinaasappel

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Witte chocolademelk met sinaasappel
15 min.
(0)
Latte Macchiato met speculoos

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Latte Macchiato met speculoos
10 min.
(1)
Cappucino van champignons

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Cappucino van champignons
25 min.
(0)
Carpaccio van rosbief en citroenmayonaise

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Carpaccio van rosbief en citroenmayonaise
40 min.
(0)
Feestelijk stoofpotje van kwartel en appeltjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Feestelijk stoofpotje van kwartel en appeltjes
60 min.
(2)
Gourmetschotel met XL christmas buddha bowl

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gourmetschotel met XL christmas buddha bowl
60 min.
(0)
Franse kaasschotel met zoute briochebroodjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Franse kaasschotel met zoute briochebroodjes
45 min.
(0)
Panforte

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Panforte
50 min.
(0)
Franse kaasfondue met gegrilde spruitjes en stokbrood

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Franse kaasfondue met gegrilde spruitjes en stokbrood
40 min.
(0)