De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Bladerdeeghoorntjes met garnalen_Main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Bladerdeeg Bladerdeeg250 g g
Eieren Ei
(losgeklopt)
1
Avocado's Avocado
(in blokjes)
1
Roze garnalen Roze garnalen250 g g
Koriander Koriander
(fijngehakt)
bosjes bosje
Limoensap Limoensap
(halve limoen)
Zure room Zure room1 el el
Mayonaise Mayonaise1 el el
Kerstomaten Kerstomaat
(in vier)
4
Lente-uitjes Lente-ui
(in ringen)
2
Cayennepeper Cayennepeper0,5 tl tl
Olijfolie Olijfolie
Zout Zout

Bladerdeeghoorntjes met garnalen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(0)

Bereiding

  1. Verwarm de over voor op 180°C. Rol het bladerdeeg uit en snij in lange stroken van 1 centimeter breed. Maak met aluminiumfolie of bakpapier 4 puntzakjes. Bestrijk ze met olijfolie. Wikkel de repen bladerdeeg van beneden naar boven, en iets overlappend, rond de puntzakjes. Bestrijk de hoorntjes met het losgeklopt ei en leg ze ondersteboven op een ingevette bakplaat. Zet 20 minuten in de oven. Laat afkoelen en maak de hoorntjes los.
  2. Haal het vruchtvlees uit de avocado en snij in kleine stukjes. Snij de garnalen in even grote stukjes. Meng onder elkaar, samen met het limoensap, de zure room, mayonaise, kerstomaatjes, koriander en lente-ui. Breng op smaak met cayennepeper en zout.
  3. Vul de hoorntjes met het garnalenmengsel en serveer meteen.