
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bladerdeegkoekjes Bladerdeegkoekje | 4 stukken stuk | ||
Kerstomaten Kerstomaat | |||
Courgettes Courgette | 0,25 stukken stuk | ||
Olijfolie Olijfolie | 2 scheutje scheutje | ||
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas | 50 g g |
Voor de pesto
Basilicum Basilicum | 0,6 plantjes plantje | ||
Citroenen Citroen | 0,5 stukken stuk | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 - 2 stukken stuk |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBladerdeegje met pesto
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor en bereid de bladerdeegpakketjes zoals vermeld op de verpakking. Leg extra tomaatjes op het pakketje voor je het in de oven schuift.
- Maak ondertussen de frisse pesto door alle ingrediënten te mixen met een keukenrobot.
- Snij met een dunschiller enkele plakjes courgette.
- Haal het pakketje uit de oven. Werk af met de verse courgette en de pesto.
- Serveer op een bord en besprenkel extra met olijfolie en geraspte parmezaan.