
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bladerdeegkoekjes Bladerdeegkoekje | 4 stukken stuk | |
Kerstomaten Kerstomaat | ||
Courgettes Courgette | 0,25 stukken stuk | |
Olijfolie Olijfolie | 2 scheutje scheutje | |
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas | 50 g g |
Voor de pesto
Basilicum Basilicum | 0,6 plantjes plantje | |
Citroenen Citroen | 0,5 stukken stuk | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 - 2 stukken stuk |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBladerdeegje met pesto
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor en bereid de bladerdeegpakketjes zoals vermeld op de verpakking. Leg extra tomaatjes op het pakketje voor je het in de oven schuift.
- Maak ondertussen de frisse pesto door alle ingrediënten te mixen met een keukenrobot.
- Snij met een dunschiller enkele plakjes courgette.
- Haal het pakketje uit de oven. Werk af met de verse courgette en de pesto.
- Serveer op een bord en besprenkel extra met olijfolie en geraspte parmezaan.