De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Bladerdeegje met pesto

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Bladerdeegkoekjes Bladerdeegkoekje4 stukken stuk
Kerstomaten Kerstomaat
Courgettes Courgette0,25 stukken stuk
Olijfolie Olijfolie2 scheutje scheutje
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas50 g g

Voor de pesto

Basilicum Basilicum0,6 plantjes plantje
Citroenen Citroen0,5 stukken stuk
Teentjes knoflook Teentje knoflook1 - 2 stukken stuk

Bladerdeegje met pesto

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(4)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor en bereid de bladerdeegpakketjes zoals vermeld op de verpakking. Leg extra tomaatjes op het pakketje voor je het in de oven schuift.
  2. Maak ondertussen de frisse pesto door alle ingrediënten te mixen met een keukenrobot.
  3. Snij met een dunschiller enkele plakjes courgette.
  4. Haal het pakketje uit de oven. Werk af met de verse courgette en de pesto.
  5. Serveer op een bord en besprenkel extra met olijfolie en geraspte parmezaan.