De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Bladerdeegster pizza

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Bladerdeeg Bladerdeeg
(rollen)
2
Passata Passata200 ml ml
Courgettes Courgette0,5
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje
Salami Salami sneetjes sneetje
Kaas Kaas
(geraspt)
4 el el
Tijm Tijm1 el el
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Bladerdeegster pizza

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(28)

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 220°C. Rol het bladerdeeg uit en snij met een scherp mesje een ster uit elke lap bladerdeeg. Gebruik hier eventueel een sjabloon voor. Prik gaatjes in het deeg en zet 5 minuten in de oven.

2. Snij de courgette in plakjes van ½ cm dik. Steek met een uitsteekvorm sterren uit de plakjes salami en de plakjes courgette. Bestrijk elke bladerdeegster met de passata en kruid met de tijm, peper en zout. Bestrooi met de kaas en beleg met de salami- en de courgettesterren. Druppel er nog wat olijfolie over en zet de pizza’s 12 à 15 minuten in de hete oven. Werk de pizza’s voor het serveren af met het basilicum.