Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bladerdeeg
Bladerdeeg (rollen) | 2 | |
Passata Passata | 200 ml ml | |
Courgettes Courgette | 0,5 | |
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | ||
Salami Salami | sneetjes sneetje | |
Kaas
Kaas (geraspt) | 4 el el | |
Tijm Tijm | 1 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBladerdeegster pizza
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 220°C. Rol het bladerdeeg uit en snij met een scherp mesje een ster uit elke lap bladerdeeg. Gebruik hier eventueel een sjabloon voor. Prik gaatjes in het deeg en zet 5 minuten in de oven.
2. Snij de courgette in plakjes van ½ cm dik. Steek met een uitsteekvorm sterren uit de plakjes salami en de plakjes courgette. Bestrijk elke bladerdeegster met de passata en kruid met de tijm, peper en zout. Bestrooi met de kaas en beleg met de salami- en de courgettesterren. Druppel er nog wat olijfolie over en zet de pizza’s 12 à 15 minuten in de hete oven. Werk de pizza’s voor het serveren af met het basilicum.