Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Gerookte zalm Gerookte zalm | 200 g g | |
Mascarpone Mascarpone | 70 g g | |
Limoenen Limoen | 1 | |
Lente-uitjes Lente-ui | 2 | |
komkommers Komkommer | 0,5 | |
Bieslook Bieslook | 2 el el | |
Blini's Blini | 8 | |
Peper Peper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBlini’s met gerookte zalmpaté
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de zalm zo fijn mogelijk. Voeg de mascarpone toe en meng tot een grove paté.
- Was de limoen grondig, rasp de schil en pers de helft uit. Snij de lente-ui in ringen. Meng limoenrasp en 2/3de van de lente-ui door de zalmpaté. Breng op smaak met limoensap en wat peper.
- Snij de komkommer met een dunschiller in sliertjes. Besmeer de blini’s met de zalmpaté en werk af met de resterende lente-ui, komkommersliertjes en bieslook.