De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Blini’s met gerookte zalmpaté

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Gerookte zalm Gerookte zalm200 g g
Mascarpone Mascarpone70 g g
Limoenen Limoen1
Lente-uitjes Lente-ui2
komkommers Komkommer0,5
Bieslook Bieslook2 el el
Blini's Blini8
Peper Peper

Blini’s met gerookte zalmpaté

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(0)

Bereiding

  1. Snij de zalm zo fijn mogelijk. Voeg de mascarpone toe en meng tot een grove paté.
  2. Was de limoen grondig, rasp de schil en pers de helft uit. Snij de lente-ui in ringen. Meng limoenrasp en 2/3de van de lente-ui door de zalmpaté. Breng op smaak met limoensap en wat peper.
  3. Snij de komkommer met een dunschiller in sliertjes. Besmeer de blini’s met de zalmpaté en werk af met de resterende lente-ui, komkommersliertjes en bieslook.