Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Pompoenen
Pompoen (hokkaido) | 500 g g | |
Uien
Ui (gesnipperd) | 1 stukken stuk | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 stukken stuk | |
Tomatenpuree Tomatenpuree | 2 el el | |
Gepelde tomaten
Gepelde tomaten (in blokjes) | 400 g g | |
Kippenbouillon Kippenbouillon | 600 ml ml | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 tl tl | |
Gemengd gehakt Gemengd gehakt | 250 g g | |
Eieren
Ei (geklutst) | 0,5 stukken stuk | |
Paneermeel Paneermeel | 3 el el | |
Spaghetti Spaghetti | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBloederige pompoensoep met spinnetjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
|