De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Bloederige pompoensoep met spinnetjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Pompoenen Pompoen
(hokkaido)
500 g g
Uien Ui
(gesnipperd)
1 stukken stuk
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2 stukken stuk
Tomatenpuree Tomatenpuree2 el el
Gepelde tomaten Gepelde tomaten
(in blokjes)
400 g g
Kippenbouillon Kippenbouillon600 ml ml
Paprikapoeder Paprikapoeder1 tl tl
Gemengd gehakt Gemengd gehakt250 g g
Eieren Ei
(geklutst)
0,5 stukken stuk
Paneermeel Paneermeel3 el el
Spaghetti Spaghetti
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Bloederige pompoensoep met spinnetjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(105)

Bereiding

  1. Bak de ui met de geperste look in olijfolie glazig. Voeg de pompoenblokjes en de tomatenpuree toe en roerbak 3 minuten. Doe er de gepelde tomaten bij en bak nog 2 minuten verder.Blus met de bouillon. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Breng aan de kook en laat 30 minuten op een zacht vuur sudderen.
  2. Meng het ei en het paneermeel onder het gehakt. Kruid met peper en zout. Rol gehaktballetjes van het gehakt, steek er 4 stukjes ongekookte spaghetti in.
  3. Mix de soep glad. Laat de gehaktballetjes met spaghettipootjes enkele minuten gaar worden in de soep.