De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Bloemkool-knolseldersoep met roomkaasballetjes en pico’s_Main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Uien Ui
(genipperd)
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
1
Bloemkolen Bloemkool
(in roosjes)
0,5
Knolselders Knolselder
(geschild en in blokjes)
0,5
Aardappelen Aardappel
(bloemig, geschild en in blokjes)
1
Kippenbouillon Kippenbouillon2 blokjes blokje
Walnoten Walnoten
(fijngehakt)
40 g g
Roomkaas Roomkaas200 g g
Bieslook Bieslook
(fijngehakt)
6 el el
Grissini Grissini
(in olijfolie)
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Bloemkool-knolseldersoep met roomkaasballetjes en pico’s

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(8)

Bereiding

  1. Bak de ui met de look glazig in olijfolie. Voeg de bloemkool, knolselder en aardappelstukjes toe en bak even mee. Giet er water bij tot alles onder staat. Brokkel er de bouillonblokjes bij en breng aan de kook. Laat 20 minuten sudderen.
  2. Roer de gehakte walnoten onder de roomkaas. Rol er kleine balletjes van en haal door de bieslook. Zet koel.
  3. Mix de soep glad. Schep in kommen en verdeel er de roomkaasballetjes over. Druppel er nog wat olijfolie over en geef er de pico’s bij.