
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Uien
Ui (genipperd) | 1 | ||
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 1 | ||
Bloemkolen
Bloemkool (in roosjes) | 0,5 | ||
Knolselders
Knolselder (geschild en in blokjes) | 0,5 | ||
Aardappelen
Aardappel (bloemig, geschild en in blokjes) | 1 | ||
Kippenbouillon Kippenbouillon | 2 blokjes blokje | ||
Walnoten
Walnoten (fijngehakt) | 40 g g | ||
Roomkaas Roomkaas | 200 g g | ||
Bieslook
Bieslook (fijngehakt) | 6 el el | ||
Grissini
Grissini (in olijfolie) | |||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBloemkool-knolseldersoep met roomkaasballetjes en pico’s
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Bak de ui met de look glazig in olijfolie. Voeg de bloemkool, knolselder en aardappelstukjes toe en bak even mee. Giet er water bij tot alles onder staat. Brokkel er de bouillonblokjes bij en breng aan de kook. Laat 20 minuten sudderen.
- Roer de gehakte walnoten onder de roomkaas. Rol er kleine balletjes van en haal door de bieslook. Zet koel.
- Mix de soep glad. Schep in kommen en verdeel er de roomkaasballetjes over. Druppel er nog wat olijfolie over en geef er de pico’s bij.