Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bloemkolen Bloemkool | 1 | |
Eieren Ei | 2 | |
Paneermeel Paneermeel | 4 el el | |
Citroensap Citroensap | 3 cl cl | |
Voorgekookte rode bieten Voorgekookte rode biet | 1 | |
Yoghurt Yoghurt | 1 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBloemkool nuggets met rode bieten ketchup
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven op 200°c
- Snijd bloemkoolroosjes in sneden
- Scheid de eitjes en bewaar het eiwit in een diep bord.
- Vul een ander diep bord met de chapelure
- Kook de bloemkool tot ze bijna gaar is
- Giet de bloemkool af en laat de roosjes afkoelen
- Snijd de biet in kleine stukken
- Meng de stukken biet met yoghurt, sap van de citroen, peper en zout en blend tot een dip
- Wentel de bloemkoolroosjes én na één eerst in het eiwit en daarna in de chapelure.
- Verdeel de bloemkoolroosjes op het bakpapier en bak ze tot ze goudbruin zijn.