De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
BLT hotdog

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Boerenworsten Boerenworst4
Broodjes Broodje
(piccolo)
4
Gerookt spek Gerookt spek
(blokjes)
150 g g
Tomaten Tomaat2
Ijsbergsla Ijsbergsla0,25
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje10
Boter Boter20 g g

Voor de saus

Mayonaise Mayonaise3 el el
Sjalotten Sjalot
(gesnipperd)
1
Kappertjes Kappertjes1 el el
Augurken Augurk
(fijngesneden)
2
Bieslook Bieslook
(gehakt)
1 el el
Peper Peper

BLT hotdog

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(15)

Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten voor de saus en zet koel.
  2. Bak het spek krokant in een anti-aanbakpan. Hak de sla en het basilicum fijn en meng er 2/3 van de saus onder. Snij de tomaten in blokjes.
  3. Bak de worsten in wat bakboter goudbruin en gaar. Snij de broodjes open en leg in elk broodje een worst. Beleg met spek, tomaten en sla. Serveer met de resterende saus.

TIP: Bestrooi met cayennepeper voor wat meer pit.

WIST JE DAT: 'BLT' voor 'bacon-lettuce-tomato' staat, wat - naast het broodje en de worst - de hoofdingrediënten van deze hotdog zijn?