
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Boerenworsten Boerenworst | 4 | |
Broodjes
Broodje (piccolo) | 4 | |
Gerookt spek
Gerookt spek (blokjes) | 150 g g | |
Tomaten Tomaat | 2 | |
Ijsbergsla Ijsbergsla | 0,25 | |
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | 10 | |
Boter Boter | 20 g g |
Voor de saus
Mayonaise Mayonaise | 3 el el | |
Sjalotten
Sjalot (gesnipperd) | 1 | |
Kappertjes Kappertjes | 1 el el | |
Augurken
Augurk (fijngesneden) | 2 | |
Bieslook
Bieslook (gehakt) | 1 el el | |
Peper Peper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBLT hotdog
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng alle ingrediënten voor de saus en zet koel.
- Bak het spek krokant in een anti-aanbakpan. Hak de sla en het basilicum fijn en meng er 2/3 van de saus onder. Snij de tomaten in blokjes.
- Bak de worsten in wat bakboter goudbruin en gaar. Snij de broodjes open en leg in elk broodje een worst. Beleg met spek, tomaten en sla. Serveer met de resterende saus.
TIP: Bestrooi met cayennepeper voor wat meer pit.
WIST JE DAT: 'BLT' voor 'bacon-lettuce-tomato' staat, wat - naast het broodje en de worst - de hoofdingrediënten van deze hotdog zijn?