
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Boerenbrood
Boerenbrood (bruin brood) | 8 sneetjes sneetje | |
Varkensgehakt
Varkensgehakt (boerengehakt) | 250 g g | |
Uien
Ui (gesnipperd) | 1 | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 tl tl | |
Mozzarella
Mozzarella (in plakjes) | 125 g g | |
Champignons
Champignons (in plakjes) | 200 g g | |
Kerstomaten
Kerstomaat (gehalveerd) | 8 | |
Bladspinazie Bladspinazie | 150 g g | |
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | ||
Boter Boter | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout | ||
Gemengde sla Gemengde sla |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBoerencroque
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verhit een klontje boter in een pan en bak de ui glazig. Voeg het gehakt toe en bak rul. Kruid met het paprikapoeder.
- Bak in een andere pan de champignons goudbruin in boter. Kruid met peper en zout. Doe er de tomaatjes en spinazie bij en schep alles goed om.
- Leg op 4 sneetjes brood wat plakjes mozzarella. Schep er het gehakt en de groenten op. Dek af met een tweede sneetje brood. Bestrijk het brood met boter en zet de broodjes 8 minuten onder de grill. Keer halverwege om. Serveer met de gemengde sla en werk af met enkele basilicumblaadjes.