De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Boerencroque

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Boerenbrood Boerenbrood
(bruin brood)
8 sneetjes sneetje
Varkensgehakt Varkensgehakt
(boerengehakt)
250 g g
Uien Ui
(gesnipperd)
1
Paprikapoeder Paprikapoeder1 tl tl
Mozzarella Mozzarella
(in plakjes)
125 g g
Champignons Champignons
(in plakjes)
200 g g
Kerstomaten Kerstomaat
(gehalveerd)
8
Bladspinazie Bladspinazie150 g g
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje
Boter Boter
Peper Peper
Zout Zout
Gemengde sla Gemengde sla

Boerencroque

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(4)

Bereiding

  1. Verhit een klontje boter in een pan en bak de ui glazig. Voeg het gehakt toe en bak rul. Kruid met het paprikapoeder.
  2. Bak in een andere pan de champignons goudbruin in boter. Kruid met peper en zout. Doe er de tomaatjes en spinazie bij en schep alles goed om.
  3. Leg op 4 sneetjes brood wat plakjes mozzarella. Schep er het gehakt en de groenten op. Dek af met een tweede sneetje brood. Bestrijk het brood met boter en zet de broodjes 8 minuten onder de grill. Keer halverwege om. Serveer met de gemengde sla en werk af met enkele basilicumblaadjes.