Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bolcourgettes Bolcourgette | 4 | |
Sjalotten Sjalot | 1 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Rode paprika's Rode paprika | 1 | |
Gele paprika's Gele paprika | 1 | |
Aubergines Aubergine | 1 | |
Tomaten Tomaat | 2 | |
Basilicum Basilicum | ||
Camembert Camembert | 250 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBolcourgette met ratatouille en Camembert
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij een hoedje van de bolcourgettes en hol de courgettes uit. Blancheer de courgettes en de hoedjes in kokend gezouten water. Verfris daarna onmiddellijk in ijskoud water en laat uitlekken.
- Pel de sjalot en knoflook, snipper beide fijn en fruit glazig in een scheutje olijfolie. Schil de paprika’s en aubergine, snij in blokjes. Voeg toe de pan en laat meestoven.
- Dompel de tomaten even onder in kokend water. Verwijder de schil en pitjes, snij het vruchtvlees in blokjes. Voeg toe aan de pan en laat alles zachtjes garen tot een mooie ratatouille. Voeg op het eind wat fijngehakte basilicum toe.
- Snij de camembert in grote stukken (met schil), meng onder de ratatouille en vul er de bolcourgettes mee op. Wikkel de courgettes in aluminiumfolie en bak ze in 20 minuten gaar op de zijkant van de barbecue.