
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Broden Brood | 8 sneetjes sneetje | |
Pure chocolade Pure chocolade | 100 g g | |
Bananen Banaan | 4 | |
Boter Boter | 30 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBoterhammen met banaan en chocolade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Steek rondjes uit het wit brood. Smelt de chocolade. Schil en snij de bananen in dunne plakjes.
- Bestrijk de helft van de broodrondjes met gesmolten chocolade, schik er plakjes banaan op en beleg met de rest van het brood.
- Beboter de boterhammen aan de buitenkant en rooster ze mooi goudbruin. Serveer meteen.