De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Boterhammen met banaan en chocolade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Broden Brood8 sneetjes sneetje
Pure chocolade Pure chocolade100 g g
Bananen Banaan4
Boter Boter30 g g

Boterhammen met banaan en chocolade

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(3)

Bereiding

  1. Steek rondjes uit het wit brood. Smelt de chocolade. Schil en snij de bananen in dunne plakjes.
  2. Bestrijk de helft van de broodrondjes met gesmolten chocolade, schik er plakjes banaan op en beleg met de rest van het brood.
  3. Beboter de boterhammen aan de buitenkant en rooster ze mooi goudbruin. Serveer meteen.