De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Breakfast in a jar

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze450 g g

Voor de granola

Havermoutvlokken Havermoutvlokken
(grof gehakt)
200 g g
Pecannoten Pecannoten100 g g
Vloeibare honing Vloeibare honing4 el el
Water Water3 el el
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge3 el el

Voor de mandarijnencoulis

Mandarijnen Mandarijn4
Vloeibare honing Vloeibare honing80 g g

Breakfast in a jar

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(2)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Meng alle ingrediënten voor de granola. Spreid uit op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 20 à 30 minuten in de oven tot alles goudbruin ziet. Schep regelmatig om.
  3. Schil de mandarijnen en mix het vruchtvlees glad. Warm het sap op met de honing. Laat afkoelen.
  4. Verdeel de helft van de granola over de potjes. Schep er de yoghurt op. Verdeel er de mandarijnencoulis over en eindig met een laag granola. Sluit elk potje goed af.

TIP: Bewaar het ontbijt in een goed afgesloten potje. Zo kan je het meenemen voor op de trein of voor op het werk!