
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze | 450 g g |
Voor de granola
Havermoutvlokken
Havermoutvlokken (grof gehakt) | 200 g g | |
Pecannoten Pecannoten | 100 g g | |
Vloeibare honing Vloeibare honing | 4 el el | |
Water Water | 3 el el | |
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | 3 el el |
Voor de mandarijnencoulis
Mandarijnen Mandarijn | 4 | |
Vloeibare honing Vloeibare honing | 80 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBreakfast in a jar
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Meng alle ingrediënten voor de granola. Spreid uit op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 20 à 30 minuten in de oven tot alles goudbruin ziet. Schep regelmatig om.
- Schil de mandarijnen en mix het vruchtvlees glad. Warm het sap op met de honing. Laat afkoelen.
- Verdeel de helft van de granola over de potjes. Schep er de yoghurt op. Verdeel er de mandarijnencoulis over en eindig met een laag granola. Sluit elk potje goed af.
TIP: Bewaar het ontbijt in een goed afgesloten potje. Zo kan je het meenemen voor op de trein of voor op het werk!