
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Steenovenpizzas margherita Steenovenpizza margherita | 1 | |
Broccoli's
Broccoli (in roosjes) | 1 | |
Camembert Camembert | 200 g g | |
Champignons
Champignons (in plakjes) | 100 g g | |
Rode uien
Rode ui (in ringen) | 1 | |
Pindanoten
Pindanoten (gezouten en gehakt) | ||
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | 2 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBroccoli-camembertpizza
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de pizza's op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Kook de broccoliroosjes in 3 minuten beetgaar. Snij de kaas in blokjes.
- Verdeel de broccoli en de noten over de pizza’s. Verdeel er ook de champignons en ui over. Beleg met de camembert, bedruppel met de olijfolie en bak de pizza’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
TIP: In plaats van camembert kan je ook mozzarella gebruiken.