
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Gerookte zalm Gerookte zalm | 6 sneetjes sneetje | |
Limoensap Limoensap | 3 el el | |
Sjalotten
Sjalot (gesnipperd) | 1 | |
Broccoli's
Broccoli (roosjes + stronken) | 2 | |
Citroensap Citroensap | 2 el el | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | 2 el el | |
Koriander
Koriander (fijngehakt) | 2 el el | |
Avocado's
Avocado (in plakjes) | 2 | |
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas | 40 g g | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Gemengde noten Gemengde noten | 2 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBroccoli-couscous met gerookte zalm
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snijd de roosjes van de broccolistelen, doe ze in een blender en mix tot fijne kruimels. Doe de broccoli in een kom en meng er de peterselie, de koriander, het citroensap en een scheutje olijfolie onder. Breng op smaak met peper en zout. Zet koel.
- Schil de stelen van de broccoli, snijd in kleine stukken en mix ze samen met de noten, de kaas, de knoflook en een flinke scheut olijfolie glad. Kruid met peper en zout.
- Snijd de gerookte zalm in reepjes. Meng er de sjalot en het limoensap onder en kruid met peper. Verdeel de broccoli-couscous over 4 borden, leg er de reepjes zalm en avocado op en schep er een lepel pesto op.