De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Broccoli-couscous met gerookte zalm

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Gerookte zalm Gerookte zalm6 sneetjes sneetje
Limoensap Limoensap3 el el
Sjalotten Sjalot
(gesnipperd)
1
Broccoli's Broccoli
(roosjes + stronken)
2
Citroensap Citroensap2 el el
Peterselie Peterselie
(fijngehakt)
2 el el
Koriander Koriander
(fijngehakt)
2 el el
Avocado's Avocado
(in plakjes)
2
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas40 g g
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Gemengde noten Gemengde noten2 el el
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Broccoli-couscous met gerookte zalm

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(10)

Bereiding

  1. Snijd de roosjes van de broccolistelen, doe ze in een blender en mix tot fijne kruimels. Doe de broccoli in een kom en meng er de peterselie, de koriander, het citroensap en een scheutje olijfolie onder. Breng op smaak met peper en zout. Zet koel.
  2. Schil de stelen van de broccoli, snijd in kleine stukken en mix ze samen met de noten, de kaas, de knoflook en een flinke scheut olijfolie glad. Kruid met peper en zout.
  3. Snijd de gerookte zalm in reepjes. Meng er de sjalot en het limoensap onder en kruid met peper. Verdeel de broccoli-couscous over 4 borden, leg er de reepjes zalm en avocado op en schep er een lepel pesto op.