Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Broccoli's Broccoli | 1 | |
Tarwebloem Tarwebloem | 100 g g | |
Eieren Ei | 3 | |
Gedroogde oregano Gedroogde oregano | 1 el el | |
Gedroogde tijm Gedroogde tijm | 1 tl tl | |
Mozzarella
Mozzarella (in plakjes) | 125 g g | |
Tomaten
Tomaat (in plakjes) | 2 | |
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBroccolibroodje caprese
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de broccoli in stukken. Doe de groente samen met de bloem, oregano en eieren in een blender en mix glad. Kruid met peper en zout.
- Bekleed een ovenschaal met bakpapier en giet hier het mengsel in. Zet 30 minuten in de oven.
- Steek rondjes uit het broccolibrood. Beleg elk rondje met plakjes tomaat en plakjes mozzarella. Kruid met de gedroogde tijm, peper en zout. Zet ze in de oven onder de grill, tot de mozzarella begint te smelten. Druppel er wat olijfolie over en werk af met basilicumblaadjes.