De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Broccolibroodje caprese

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Broccoli's Broccoli1
Tarwebloem Tarwebloem100 g g
Eieren Ei3
Gedroogde oregano Gedroogde oregano1 el el
Gedroogde tijm Gedroogde tijm1 tl tl
Mozzarella Mozzarella
(in plakjes)
125 g g
Tomaten Tomaat
(in plakjes)
2
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Broccolibroodje caprese

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

50 min.
(2)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de broccoli in stukken. Doe de groente samen met de bloem, oregano en eieren in een blender en mix glad. Kruid met peper en zout.
  2. Bekleed een ovenschaal met bakpapier en giet hier het mengsel in. Zet 30 minuten in de oven.
  3. Steek rondjes uit het broccolibrood. Beleg elk rondje met plakjes tomaat en plakjes mozzarella. Kruid met de gedroogde tijm, peper en zout. Zet ze in de oven onder de grill, tot de mozzarella begint te smelten. Druppel er wat olijfolie over en werk af met basilicumblaadjes.