
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Sjalotten Sjalot | 2 | ||
Broccoli's
Broccoli ( roosjes) | 500 g g | ||
Stengels selder
Stengel selder (witte) | 2 | ||
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | |||
Tonijn Tonijn | 390 g g | ||
Sinaasappels
Sinaasappel (zeste) |
Voor de dressing
Azijn Azijn | 3 el el | ||
Mosterd Mosterd | 1 tl tl | ||
Honing Honing | 2 tl tl | ||
Sinaasappels
Sinaasappel (sap) | 0,5 | ||
Olijfolie Olijfolie | 4 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBroccolicouscous met tonijn
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schil de appel, snij in partjes en snij deze vervolgens in schijfjes. Pel de sjalotten, doe ze in de mixkom en hak ze 5 seconden/stand 4. Schep uit de mixkom en doe in een kom. Snij de selder in stukken van 4 cm. Doe de broccoliroosjes en de selder per portie in de mixkom en hak ze 10 seconden/stand 5. Werk stukjes weer naar beneden met de spatel. Schep bij de sjalotten. Doe de basilicumblaadjes in de mixkom en hak ze 3 seconden/stand 6. Schep onder de broccolicouscous. Kruid met peper en zout
- Maak de mixkom schoon, plaats het roeropzetstuk boven op het mesinzetstuk en doe er alle ingrediënten voor de dressing in. Mix 3 minuten/stand 4. Giet de dressing bij de groenten en schep er de appelschijfjes onder
- Verdeel de salade over de borden. Leg er stukjes tonijn op en werk af met extra basilicumblaadjes, selder en sinaasappelzeste.