Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Sjalotten Sjalot | 2 | |
Broccoli's
Broccoli ( roosjes) | 500 g g | |
Stengels selder
Stengel selder (witte) | 2 | |
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | ||
Tonijn Tonijn | 390 g g | |
Sinaasappels
Sinaasappel (zeste) |
Voor de dressing
Azijn Azijn | 3 el el | |
Mosterd Mosterd | 1 tl tl | |
Honing Honing | 2 tl tl | |
Sinaasappels
Sinaasappel (sap) | 0,5 | |
Olijfolie Olijfolie | 4 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBroccolicouscous met tonijn
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schil de appel, snij in partjes en snij deze vervolgens in schijfjes. Pel de sjalotten, doe ze in de mixkom en hak ze 5 seconden/stand 4. Schep uit de mixkom en doe in een kom. Snij de selder in stukken van 4 cm. Doe de broccoliroosjes en de selder per portie in de mixkom en hak ze 10 seconden/stand 5. Werk stukjes weer naar beneden met de spatel. Schep bij de sjalotten. Doe de basilicumblaadjes in de mixkom en hak ze 3 seconden/stand 6. Schep onder de broccolicouscous. Kruid met peper en zout
- Maak de mixkom schoon, plaats het roeropzetstuk boven op het mesinzetstuk en doe er alle ingrediënten voor de dressing in. Mix 3 minuten/stand 4. Giet de dressing bij de groenten en schep er de appelschijfjes onder
- Verdeel de salade over de borden. Leg er stukjes tonijn op en werk af met extra basilicumblaadjes, selder en sinaasappelzeste.