
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Broccoli's
Broccoli (in roosjes) | 0,5 | |
Avocado's Avocado | 0,5 | |
Bieslook
Bieslook (grof gehakt) | 10 takjes takje | |
Kookroom Kookroom | 4 - 5 el el | |
Groentebouillon Groentebouillon | 0,5 l l | |
Parmaham Parmaham | 4 sneetjes sneetje | |
Vellen pizzadeeg Vel pizzadeeg | 1 | |
Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas (geraspt) | 2 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBroccolimousse met broodstengels
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de broccoli gaar in de bouillon. Mix de roosjes met de avocado, de room en de bieslook glad en kruid met peper en zout.
- Verwarm de oven voor op 190°C. Rol het pizzadeeg uit, leg op een met bakpapier beklede bakplaat, snij in lange stroken, bedruppel met water en bestrooi met de kaas en kruid met peper en zout. Zet 10 minuten in de oven. Laat afkoelen.
- Snij de ham in reepjes en wikkel de reepjes rond de broodstengels. Schep de broccolimousse in glaasjes en werk af met een broodstengel.