De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Broccolimousse met broodstengels

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Broccoli's Broccoli
(in roosjes)
0,5
Avocado's Avocado0,5
Bieslook Bieslook
(grof gehakt)
10 takjes takje
Kookroom Kookroom4 - 5 el el
Groentebouillon Groentebouillon0,5 l l
Parmaham Parmaham4 sneetjes sneetje
Vellen pizzadeeg Vel pizzadeeg1
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas
(geraspt)
2 el el
Peper Peper
Zout Zout

Broccolimousse met broodstengels

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(2)

Bereiding

  1. Kook de broccoli gaar in de bouillon. Mix de roosjes met de avocado, de room en de bieslook glad en kruid met peper en zout.
  2. Verwarm de oven voor op 190°C. Rol het pizzadeeg uit, leg op een met bakpapier beklede bakplaat, snij in lange stroken, bedruppel met water en bestrooi met de kaas en kruid met peper en zout. Zet 10 minuten in de oven. Laat afkoelen.
  3. Snij de ham in reepjes en wikkel de reepjes rond de broodstengels. Schep de broccolimousse in glaasjes en werk af met een broodstengel.