
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Sjalotten Sjalot | 0,5 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Broccoli's Broccoli | 0,25 | |
Gerookt spek
Gerookt spek (blokjes) | 100 g g | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Halfvolle melk Halfvolle melk | 30 cl cl | |
Eieren Ei | 2 | |
Tarwebloem Tarwebloem | 210 g g | |
Bakpoeder Bakpoeder | 2 tl tl | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | 1 tl tl | |
Kwarteleitjes Kwarteleitje | 6 | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBroccolimuffins met spekjes en kwarteleitjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Snipper de sjalot en knoflook. Snij de broccoli in heel kleine roosjes. Stoof de sjalot, knoflook en broccoli samen met de spekblokjes in enkele eetlepels olijfolie.
- Meng de melk met de eieren en voeg de bloem, het bakpoeder, de fijngehakte peterselie en de gestoofde broccoli toe. Breng op smaak met peper en zout.
- Vet een muffinvorm in met olijfolie en verdeel er het beslag over. Bak de muffins 18 minuten in de oven.
- Breek een kwarteleitje over elke muffin en bak de muffins nog 2 minuten in de oven.
ONZE WIJNTIP: Médoc AOP Château La Raze Beauvallet, 2012