Broccolimuffins met spekjes en kwarteleitjes

Broccolimuffins met spekjes en kwarteleitjes
MoeilijkheidMakkelijk
Koken30 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Snipper de sjalot en knoflook. Snij de broccoli in heel kleine roosjes. Stoof de sjalot, knoflook en broccoli samen met de spekblokjes in enkele eetlepels olijfolie.

  3. Meng de melk met de eieren en voeg de bloem, het bakpoeder, de fijngehakte peterselie en de gestoofde broccoli toe. Breng op smaak met peper en zout.

  4. Vet een muffinvorm in met olijfolie en verdeel er het beslag over. Bak de muffins 18 minuten in de oven.

  5. Breek een kwarteleitje over elke muffin en bak de muffins nog 2 minuten in de oven.

  6. ONZE WIJNTIP: Médoc AOP Château La Raze Beauvallet, 2012