De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Broccolisandwich met kippenblokjes en plattekaassaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Broccoli's Broccoli1
Veldsla Veldsla60 g g
Radijzen Radijs
(in plakjes)
1 bussels bussel
Peterselie Peterselie
(fijngehakte)
2 el el
Koriander Koriander
(handvol)
Bieslook Bieslook
(fijngehakte)
2 el el
kippenblokjes kippenblokjes600 g g
Eieren Ei4
Havermout Havermout100 g g
Zaden Zaden30 g g
Currypoeder Currypoeder1 el el
Zure room Zure room100 g g
Platte kaas Platte kaas100 g g
Mosterd Mosterd1 el el
Azijn Azijn1 el el
Boter Boter

Broccolisandwich met kippenblokjes en plattekaassaus

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

60 min.
(122)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de havermout in een blender en mix fijn.Snij de broccoliroosjes en de steel in stukken, doe in delen in een blender en mix fijn.
  2. Schep het havermoutmeel onder de broccolirijst. Voeg de eieren, peterselie, bieslook en pitten en zaden toe en meng tot een glad beslag. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Schep het beslag in een met bakpapier beklede cakevorm en zet 40 minuten in de oven. Laat het brood daarna afkoelen op een rooster.
  4. Mix de koriander met de zure room, platte kaas, mosterd en azijn glad. Kruid met peper en zout.Kruid de kippenblokjes met het currypoeder, peper en zout en bak ze goudbruin en gaar in boter.
  5. Snij het broccolibrood in sneetjes. Leg telkens 2 sneetjes brood op de borden. Schep er de kippenblokjes op en verdeel erde radijsjes en de veldsla over. Bedruppel met de dressing en sluit met een tweede sneetje brood. Serveer meteen.