De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Broccolisoep met hartige macarons_Main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Uien Ui
(gesnipperd)
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2
Preistengels Preistengel
(in ringen)
1
Broccoli's Broccoli
( roosjes)
600 g g
Nootmuskaat Nootmuskaat1 tl tl
Groentebouillon Groentebouillon3 blokjes blokje
Salademix pitten en zaden Salademix pitten en zaden2 el el
Kookroom Kookroom50 ml ml
Chilipiment Chilipiment0,5 tl tl
Lente-uitjes Lente-ui
(groen, in ringen)
1
Peterselie Peterselie
(fijngehakt)
1 el el
Hartige macarons met truffel Hartige macaron met truffel6
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Broccolisoep met hartige macarons

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(53)

Bereiding

  1. Bak de ui met de look en de prei glazig in olie. Voeg de broccoliroosjes toe en bak even mee. Kruid met nootmuskaat en peper. Giet er 1,5 liter kokend water bij en verbrokkel er de bouillonblokjes over. Laat 10 minuten sudderen.
  2. Mix de soep glad. Verdeel de soep over de borden en werk af met de pitten en zaden, een wolkje room, de lente-ui en peterselie. Geef er de macarons bij. Strooi er wat chilipiment over.