
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Uien
Ui (gesnipperd) | 1 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | |
Preistengels
Preistengel (in ringen) | 1 | |
Broccoli's
Broccoli ( roosjes) | 600 g g | |
Nootmuskaat Nootmuskaat | 1 tl tl | |
Groentebouillon Groentebouillon | 3 blokjes blokje | |
Salademix pitten en zaden Salademix pitten en zaden | 2 el el | |
Kookroom Kookroom | 50 ml ml | |
Chilipiment Chilipiment | 0,5 tl tl | |
Lente-uitjes
Lente-ui (groen, in ringen) | 1 | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | 1 el el | |
Hartige macarons met truffel Hartige macaron met truffel | 6 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBroccolisoep met hartige macarons
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Bak de ui met de look en de prei glazig in olie. Voeg de broccoliroosjes toe en bak even mee. Kruid met nootmuskaat en peper. Giet er 1,5 liter kokend water bij en verbrokkel er de bouillonblokjes over. Laat 10 minuten sudderen.
- Mix de soep glad. Verdeel de soep over de borden en werk af met de pitten en zaden, een wolkje room, de lente-ui en peterselie. Geef er de macarons bij. Strooi er wat chilipiment over.