De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Broodje kroket

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Verse garnaalkroketten Verse garnaalkroket4
Broodjes Broodje4
Grijze garnalen Grijze garnalen300 g g

Voor de chimichurri

Peterselie Peterselie30 g g
Koriander Koriander30 g g
Munt Munt15 g g
Teentjes knoflook Teentje knoflook3
Zeezout Zeezout1,5 tl tl
Zwarte peper Zwarte peper1,5 tl tl
Chilipiment Chilipiment0,5 tl tl
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge125 ml ml
Azijn Azijn
(of limoensap)
35 ml ml
Water Water
(koud)
30 ml ml

Broodje kroket

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(33)

Bereiding

  1. Start met de chimichurri. Doe de blaadjes peterselie, koriander, munt en de teentjes knoflook in een keukenmachine en hak fijn. Voeg het zout, de peper en chilivlokken toe en meng door de groene kruiden. Voeg olijfolie, azijn en water toe en meng alles tot een dikke saus. Proef en voeg eventueel zout en nog wat azijn of limoensap toe; de chimichurri moet goed op smaak zijn.
  2. Bak de garnaalkroketjes zoals aangegeven op de verpakking. Beleg je broodjes vervolgens met de garnaalkroketjes, de chimichurri en de grijze garnalen.