
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Verse garnaalkroketten Verse garnaalkroket | 4 | |
Broodjes Broodje | 4 | |
Grijze garnalen Grijze garnalen | 300 g g |
Voor de chimichurri
Peterselie Peterselie | 30 g g | |
Koriander Koriander | 30 g g | |
Munt Munt | 15 g g | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 3 | |
Zeezout Zeezout | 1,5 tl tl | |
Zwarte peper Zwarte peper | 1,5 tl tl | |
Chilipiment Chilipiment | 0,5 tl tl | |
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | 125 ml ml | |
Azijn
Azijn (of limoensap) | 35 ml ml | |
Water
Water (koud) | 30 ml ml |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBroodje kroket
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Start met de chimichurri. Doe de blaadjes peterselie, koriander, munt en de teentjes knoflook in een keukenmachine en hak fijn. Voeg het zout, de peper en chilivlokken toe en meng door de groene kruiden. Voeg olijfolie, azijn en water toe en meng alles tot een dikke saus. Proef en voeg eventueel zout en nog wat azijn of limoensap toe; de chimichurri moet goed op smaak zijn.
- Bak de garnaalkroketjes zoals aangegeven op de verpakking. Beleg je broodjes vervolgens met de garnaalkroketjes, de chimichurri en de grijze garnalen.