
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Hindegebraad Hindegebraad | 200 g g | ||
Boter Boter | 20 g g | ||
Rode porto Rode porto | 30 cl cl | ||
Balsamicoazijn Balsamicoazijn | 10 cl cl | ||
Vloeibare honing Vloeibare honing | 4 el el | ||
Tijm Tijm | |||
Rode paprika's
Rode paprika (gegrilde) | 1 | ||
Broodjes Broodje | 4 | ||
Rode pesto Rode pesto | 2 el el | ||
Basilicumblaadjes
Basilicumblaadje (voor de afwerking) | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBroodje met gemarineerd hindegebraad en paprika
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij het hindegebraad in plakjes van 2 cm dik. Bak deze kort op een hoog vuur in de boter. Kruid met peper en zout. Breng de rode porto aan de kook met de balsamicoazijn, honing en enkele takjes tijm. Laat daarna licht afkoelen, leg er het vlees in en laat enkele uren marineren.
- Snij de gegrilde paprika in blokjes. Snij het vlees in dunne plakjes. Bestrijk de broodjes met de pesto en beleg met het vlees. Werk af met de paprikablokjes en enkele basilicumblaadjes.