De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Broodje met gemarineerd hindegebraad en paprika

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Hindegebraad Hindegebraad200 g g
Boter Boter20 g g
Rode porto Rode porto30 cl cl
Balsamicoazijn Balsamicoazijn10 cl cl
Vloeibare honing Vloeibare honing4 el el
Tijm Tijm
Rode paprika's Rode paprika
(gegrilde)
1
Broodjes Broodje4
Rode pesto Rode pesto2 el el
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje
(voor de afwerking)
Peper Peper
Zout Zout

Broodje met gemarineerd hindegebraad en paprika

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(1)

Bereiding

  1. Snij het hindegebraad in plakjes van 2 cm dik. Bak deze kort op een hoog vuur in de boter. Kruid met peper en zout. Breng de rode porto aan de kook met de balsamicoazijn, honing en enkele takjes tijm. Laat daarna licht afkoelen, leg er het vlees in en laat enkele uren marineren.
  2. Snij de gegrilde paprika in blokjes. Snij het vlees in dunne plakjes. Bestrijk de broodjes met de pesto en beleg met het vlees. Werk af met de paprikablokjes en enkele basilicumblaadjes.