De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Broodje met gemarineerde zalm, avocado en zure room

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Zalmfilets Zalmfilet200 g g
Olijfolie Olijfolie1 el el
Limoenen Limoen1
Citroenen Citroen1
Bieslook Bieslook
Zure room Zure room2 el el
Avocado's Avocado1
Lente-uitjes Lente-ui1
Rode uien Rode ui1
Broodjes Broodje4
Peper Peper
Zout Zout

Broodje met gemarineerde zalm, avocado en zure room

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(9)

Bereiding

  1. Snij de zalm in dunne plakjes. Besprenkel deze met de olijfolie, het limoen- en citroensap. Kruid met peper en zout, rasp er een beetje limoen- en citroenschil over.
  2. Meng een handvol gesnipperde bieslook en de zure room onder elkaar, kruid met peper en zout. Voeg er de in blokjes gesneden avocado aan toe.
  3. Hak de lente-ui en rode ui fijn. Stel de broodjes samen.

TIP: Je kunt voor dit recept de restjes van de aperitiefhapjes gebruiken.