
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Zalmfilets Zalmfilet | 200 g g | ||
Olijfolie Olijfolie | 1 el el | ||
Limoenen Limoen | 1 | ||
Citroenen Citroen | 1 | ||
Bieslook Bieslook | |||
Zure room Zure room | 2 el el | ||
Avocado's Avocado | 1 | ||
Lente-uitjes Lente-ui | 1 | ||
Rode uien Rode ui | 1 | ||
Broodjes Broodje | 4 | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBroodje met gemarineerde zalm, avocado en zure room
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de zalm in dunne plakjes. Besprenkel deze met de olijfolie, het limoen- en citroensap. Kruid met peper en zout, rasp er een beetje limoen- en citroenschil over.
- Meng een handvol gesnipperde bieslook en de zure room onder elkaar, kruid met peper en zout. Voeg er de in blokjes gesneden avocado aan toe.
- Hak de lente-ui en rode ui fijn. Stel de broodjes samen.
TIP: Je kunt voor dit recept de restjes van de aperitiefhapjes gebruiken.