De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Broodje met verse kaas en gepekelde radijzen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Radijzen Radijs1 bussels bussel
Azijn Azijn20 cl cl
Suiker Suiker100 g g
Donkere broodjes Donker broodje4
Kaas met verse kruiden Kaas met verse kruiden4 el el
Limoenen Limoen1
Walnotenolie Walnotenolie1 tl tl
Kruiden Kruiden
(verse)
Peper Peper

Broodje met verse kaas en gepekelde radijzen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(1)

Bereiding

  1. Maak de radijzen schoon en snij ze in vieren. Breng de azijn aan de kook met de suiker en giet over de radijzen. Laat 1 uur marineren.
  2. Rooster de broodjes en laat ze lichtjes afkoelen. Besmeer met de verse kaas, verdeel er de gepekelde radijzen over en kruid met peper. Rasp er wat limoenschil over en werk af met enkele druppels walnotenolie en een handvol fijngehakte kruiden. Serveer meteen.