De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Broodje shoarma met knoflooksaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

shoarma varken shoarma varken230 g g
Zonnebloemolie Zonnebloemolie2 el el
Pitabroodjes Pitabroodje4
Rode uien Rode ui
(in ringen)
1
Ijsbergsla Ijsbergsla
(kant-en-klaar)
150 g g
Koriander Koriander

Voor de knoflooksaus

Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze4 el el
Mayonaise Mayonaise2 el el
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2
Bieslook Bieslook
(gehakt)
3 el el
Citroensap Citroensap1 el el
Citroenrasp Citroenrasp1 tl tl
Peper Peper
Zout Zout

Broodje shoarma met knoflooksaus

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(10)

Bereiding

  1. Verwarm de olie en bak de shoarma gaar. Voeg op het einde de gehakte koriander toe.
  2. Verwarm het pitabroodje in de oven of broodrooster en snij ze voor de helft open.
  3. Meng alle ingrediënten voor de knoflooksaus.
  4. Vul de broodjes met de shoarma, ui, sla en knoflooksaus.

TIP: Voeg nog komkommerplakjes toe voor extra crunch