
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
shoarma varken shoarma varken | 230 g g | ||
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | 2 el el | ||
Pitabroodjes Pitabroodje | 4 | ||
Rode uien
Rode ui (in ringen) | 1 | ||
Ijsbergsla
Ijsbergsla (kant-en-klaar) | 150 g g | ||
Koriander Koriander |
Voor de knoflooksaus
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze | 4 el el | ||
Mayonaise Mayonaise | 2 el el | ||
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | ||
Bieslook
Bieslook (gehakt) | 3 el el | ||
Citroensap Citroensap | 1 el el | ||
Citroenrasp Citroenrasp | 1 tl tl | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBroodje shoarma met knoflooksaus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de olie en bak de shoarma gaar. Voeg op het einde de gehakte koriander toe.
- Verwarm het pitabroodje in de oven of broodrooster en snij ze voor de helft open.
- Meng alle ingrediënten voor de knoflooksaus.
- Vul de broodjes met de shoarma, ui, sla en knoflooksaus.
TIP: Voeg nog komkommerplakjes toe voor extra crunch