De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Broodschotel met kip en tomatensaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Ciabatta's Ciabatta1
Tomatensaus Tomatensaus400 ml ml
Basilicum Basilicum
(gesnipperd + extra om te garneren)
2 el el
Kipfilets Kipfilet
(reepjes)
400 g g
Paprikapoeder Paprikapoeder1 tl tl
Feta Feta100 g g
Lente-uitjes Lente-ui
(in ringen)
2
Geraspte kaas naar keuze Geraspte kaas naar keuze
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Broodschotel met kip en tomatensaus

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(42)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Snij de ciabatta in plakken van ongeveer 1 cm. Bedek de bodem van een met olijfolie ingevette ovenschaal met de plakjes brood.
  2. Kruid de kipfiletreepjes met peper, zout en paprikapoeder. Giet een scheutje olijfolie in een pan en bak het vlees rondom bruin en gaar. Voeg de tomatensaus toe, net als het basilicum. Laat 5 minuten pruttelen.
  3. Verdeel de tomatensaus met de kip over het brood. Verkruimel er wat feta over, bestrooi met de lente-ui en eindig met de geraspte kaas. Zet de ovenschotel 15 à 20 minuten in de oven.