Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Ciabatta's Ciabatta | 1 | |
Tomatensaus Tomatensaus | 400 ml ml | |
Basilicum
Basilicum (gesnipperd + extra om te garneren) | 2 el el | |
Kipfilets
Kipfilet (reepjes) | 400 g g | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 tl tl | |
Feta Feta | 100 g g | |
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen) | 2 | |
Geraspte kaas naar keuze Geraspte kaas naar keuze | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBroodschotel met kip en tomatensaus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220°C. Snij de ciabatta in plakken van ongeveer 1 cm. Bedek de bodem van een met olijfolie ingevette ovenschaal met de plakjes brood.
- Kruid de kipfiletreepjes met peper, zout en paprikapoeder. Giet een scheutje olijfolie in een pan en bak het vlees rondom bruin en gaar. Voeg de tomatensaus toe, net als het basilicum. Laat 5 minuten pruttelen.
- Verdeel de tomatensaus met de kip over het brood. Verkruimel er wat feta over, bestrooi met de lente-ui en eindig met de geraspte kaas. Zet de ovenschotel 15 à 20 minuten in de oven.