Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Ciabatta's
Ciabatta (kleine) | 1 | |
Aardbeien Aardbei | 200 g g | |
Kerstomaten Kerstomaat | 100 g g | |
Basilicumblaadjes
Basilicumblaadje (fijngesneden + extra om af te werken) | 1 bosjes bosje | |
Ricotta Ricotta | 150 g g | |
Honing Honing | 2 el el | |
Limoenen
Limoen (sap) | 0,5 | |
Gerookte ham Gerookte ham | 100 g g | |
Pijnboompitten Pijnboompitten | 40 g g | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBruschetta met aardbeien, ricotta en ham
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan.
- Haal de kroontjes van de aardbeien en snij ze in plakjes. Snij ook de tomaatjes in plakjes.
Meng de aardbeien, tomaten en basilicum onder elkaar. Breng op smaak met de honing, het limoensap, peper en zout.
Roer de ricotta los en kruid met peper en zout. - Snij de ciabatta in dunne sneetjes. Bestrijk ze met olijfolie en bak ze langs beide kanten goudbruin in een grillpan.
Beleg de bruschetta met de ricotta, de aardbei-tomaat-basilicum salsa en een plakje ham. Werk af met de pijnboompitten en extra basilicum.