Voorbereiding
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan.
Haal de kroontjes van de aardbeien en snij ze in plakjes. Snij ook de tomaatjes in plakjes.Meng de aardbeien, tomaten en basilicum onder elkaar. Breng op smaak met de honing, het limoensap, peper en zout.Roer de ricotta los en kruid met peper en zout.
Snij de ciabatta in dunne sneetjes. Bestrijk ze met olijfolie en bak ze langs beide kanten goudbruin in een grillpan.Beleg de bruschetta met de ricotta, de aardbei-tomaat-basilicum salsa en een plakje ham. Werk af met de pijnboompitten en extra basilicum.
Meng de aardbeien, tomaten en basilicum onder elkaar. Breng op smaak met de honing, het limoensap, peper en zout.
Roer de ricotta los en kruid met peper en zout.
Beleg de bruschetta met de ricotta, de aardbei-tomaat-basilicum salsa en een plakje ham. Werk af met de pijnboompitten en extra basilicum.