Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rundgehakt Rundgehakt | 300 g g | |
Eidooiers Eidooier | 1 | |
Mosterd Mosterd | 1 tl tl | |
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | 2 el el | |
Ketchup Ketchup | 1 el el | |
Kappertjes Kappertjes | 1 el el | |
Augurken
Augurk (fijngesneden) | 1 | |
Bieslook
Bieslook (fijngehakt) | 3 el el | |
Sjalotten
Sjalot (fijngehakt) | 1 | |
Ciabatta's
Ciabatta (in sneetjes) | 1 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Eieren Ei | 4 | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBruschetta met americain natuur en gepocheerd ei
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Roer de eierdooier, mosterd, ketchup en olie onder het vlees. Meng er 2/3 van de bieslook, de kappertjes, de chilipeper, de augurk en de sjalot onder.
- Kruid met peper en zout.
- Grill de sneetjes ciabatta goudbruin, ga er met een doorgesneden teentje look over en bedruppel met olijfolie.
- Pocheer de eieren.
- Beleg het brood met de américain en bestrooi met de resterende bieslook.
- Leg het gepocheerde ei op een ander sneetje brood en kruid met peper en zout. Serveer bij de bruschetta américain.