De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Bruschetta met americain natuur en gepocheerd ei

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rundgehakt Rundgehakt300 g g
Eidooiers Eidooier1
Mosterd Mosterd1 tl tl
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge2 el el
Ketchup Ketchup1 el el
Kappertjes Kappertjes1 el el
Augurken Augurk
(fijngesneden)
1
Bieslook Bieslook
(fijngehakt)
3 el el
Sjalotten Sjalot
(fijngehakt)
1
Ciabatta's Ciabatta
(in sneetjes)
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Eieren Ei4
Peper Peper
Zout Zout

Bruschetta met americain natuur en gepocheerd ei

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(3)

Bereiding

  1. Roer de eierdooier, mosterd, ketchup en olie onder het vlees. Meng er 2/3 van de bieslook, de kappertjes, de chilipeper, de augurk en de sjalot onder.
  2. Kruid met peper en zout.
  3. Grill de sneetjes ciabatta goudbruin, ga er met een doorgesneden teentje look over en bedruppel met olijfolie.
  4. Pocheer de eieren.
  5. Beleg het brood met de américain en bestrooi met de resterende bieslook.
  6. Leg het gepocheerde ei op een ander sneetje brood en kruid met peper en zout. Serveer bij de bruschetta américain.