De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Bruschetta met rode biet en mango

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Stokbroden Stokbrood4 sneetjes sneetje
Mascarpone Mascarpone50 g g
Voorgekookte rode bieten Voorgekookte rode biet1
Mango's Mango0,5
Basilicum Basilicum
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Bruschetta met rode biet en mango

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(1)

Bereiding

  1. Grill het brood in een droge grillpan tot het mooie goudbruine strepen heeft. Druppel er een beetje olijfolie erover.
  2. Snij de mango en biet in kleine blokjes. Meng ze tot een kleurrijke salsa.
  3. Hak een handvol basilicum fijn en voeg toe aan de salsa.
  4. Besmeer de bruschetta met mascarpone. Verdeel er de salsa over. Werk naar smaak af met peper en zout.