
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Ciabatta's
Ciabatta (in 8 gelijke sneetjes) | 1 | |
Maatjes Maatje | 4 | |
Kerstomaten
Kerstomaat (in kwartjes) | 8 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | ||
Vermout
Vermout (witte) | 4 dl dl | |
Olijfolie Olijfolie | 1 dl dl |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBruschetta's met maatjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de olijfolie in een pan.
- Reinig de lookteentjes en snijd in fijne schijfjes. Bak deze kort aan in hete olijfolie en laat uitlekken op keukenpapier.
- Bak nu de sneetjes ciabatta aan beide zijden krokant. Laat uitlekken.
- Snijd de maatjesfilets los van de staart en schik ze op de ciabattasneetjes.
- Serveer de bruschetta’s en werk af met de partjes tomaat, plakjes look en wat basilicum. Schenk er een glaasje ijskoude vermout bij.