
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Ciabatta's
Ciabatta (in 8 gelijke sneetjes) | 1 | ||
Maatjes Maatje | 4 | ||
Kerstomaten
Kerstomaat (in kwartjes) | 8 | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | ||
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | |||
Vermout
Vermout (witte) | 4 dl dl | ||
Olijfolie Olijfolie | 1 dl dl |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBruschetta's met maatjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de olijfolie in een pan.
- Reinig de lookteentjes en snijd in fijne schijfjes. Bak deze kort aan in hete olijfolie en laat uitlekken op keukenpapier.
- Bak nu de sneetjes ciabatta aan beide zijden krokant. Laat uitlekken.
- Snijd de maatjesfilets los van de staart en schik ze op de ciabattasneetjes.
- Serveer de bruschetta’s en werk af met de partjes tomaat, plakjes look en wat basilicum. Schenk er een glaasje ijskoude vermout bij.