De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Bruschetta’s met tapenade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Stokbroden Stokbrood0,5
Tomaten Tomaat1
Tapenade naar keuze Tapenade naar keuze
Mozzarella Mozzarella125 g g
Olijfolie Olijfolie
Balsamicocrème Balsamicocrème

Bruschetta’s met tapenade

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

10 min.
(20)

Bereiding

  1. Verdeel de bruschettasnede in vier gelijke delen en rooster ze in de oven.
  2. Besmeer elk deeltje met een tapenade naar keuze en leg er een sneetje mozzarella op. Snijd de tomaat in fijne blokjes en leg ze op de mozzarella.
  3. Besprenkel de bruschetta’s met een paar druppels olijfolie en leg ze een paar minuten onder de grill, zodat de kaas kan smelten.
  4. Werk ten slotte af met een paar druppels balsamicocrème.