
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Stokbroden Stokbrood | 0,5 | ||
Tomaten Tomaat | 1 | ||
Tapenade naar keuze Tapenade naar keuze | |||
Mozzarella Mozzarella | 125 g g | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Balsamicocrème Balsamicocrème |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBruschetta’s met tapenade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verdeel de bruschettasnede in vier gelijke delen en rooster ze in de oven.
- Besmeer elk deeltje met een tapenade naar keuze en leg er een sneetje mozzarella op. Snijd de tomaat in fijne blokjes en leg ze op de mozzarella.
- Besprenkel de bruschetta’s met een paar druppels olijfolie en leg ze een paar minuten onder de grill, zodat de kaas kan smelten.
- Werk ten slotte af met een paar druppels balsamicocrème.