Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Stokbroden Stokbrood | 0,5 | |
Tomaten Tomaat | 1 | |
Tapenade naar keuze Tapenade naar keuze | ||
Mozzarella Mozzarella | 125 g g | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Balsamicocrème Balsamicocrème |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBruschetta’s met tapenade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verdeel de bruschettasnede in vier gelijke delen en rooster ze in de oven.
- Besmeer elk deeltje met een tapenade naar keuze en leg er een sneetje mozzarella op. Snijd de tomaat in fijne blokjes en leg ze op de mozzarella.
- Besprenkel de bruschetta’s met een paar druppels olijfolie en leg ze een paar minuten onder de grill, zodat de kaas kan smelten.
- Werk ten slotte af met een paar druppels balsamicocrème.