De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Bubbels de luxe

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Voor de Champagne-margarita

Witte rum Witte rum120 ml ml
Triple sec Triple sec120 ml ml
Champagne Champagne
(gekoeld )
240 ml ml
Citroenlimonade Citroenlimonade200 ml ml
Limoenen Limoen4 schijfjes schijfje
Zout Zout4 el el
Tijmblaadjes Tijmblaadjes
(fijngehakt)
2 el el

Voor de Crémant met sinaasappelsap

Sinaasappelsap Sinaasappelsap
(gekoeld )
200 ml ml
Crémant Crémant50 cl cl
Munt Munt takjes takje
Sinaasappels Sinaasappel4 schijfjes schijfje

Voor de Champagnecocktail met aardbeien en basilicum

Aardbeien Aardbei
(diepgevroren )
400 g g
Suiker Suiker4 el el
Gin Gin120 ml ml
Champagne Champagne
(gekoeld )
75 cl cl
Peperkorrels Peperkorrel
(roze)
Ijsblokjes Ijsblokjes
Basilicum Basilicum1 bosjes bosje

Voor de Champagne-gin cocktail met bessen

Blauwe bessen Blauwe bes
(+ extra om te garneren, diepgevroren)
200 g g
Water Water
Champagne Champagne
(goed gekoeld )
75 cl cl
Suiker Suiker154 g g
Gin Gin120 ml ml
Tijm Tijm4 takjes takje
Boter Boter
Jeneverbessen Jeneverbessen

Voor de Champagne-frambozen punch

Suiker Suiker25 g g
Water Water35 ml ml
Limoensap Limoensap75 ml ml
Vodka Vodka60 ml ml
Tonic Tonic150 ml ml
Frambozen Framboos
(bevroren )
125 g g
Limoenen Limoen5 schijfjes schijfje
Champagne Champagne
(goed gekoeld )
35,5 cl cl

Bubbels de luxe

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

10 min.
(13)

Bereiding

Champagne-margarita

  1. Meng de tijmblaadjes onder het zout. Ga met een schijfje limoen langs de randen van de glazen. Dip de randen in het zout.
  2. Meng de rum met de triple sec en de limonade. Verdeel over de glazen en vul aan met de champagne.
  3. Garneer de glazen met een schijfje limoen en steek er een rietje in.

Crémant met sinaasappelsap

  1. Meng het sinaasappelsap onder de crémant.
  2. Verdeel over de glazen en werk af met een takje munt en een schijfje sinaasappel.

Champagnecocktail met aardbeien en basilicum

  1. Doe de aardbeien met de suiker in een blender en mix tot een gladde massa. Laat 15 minuten trekken en haal dan door een zeef.
  2. Doe een handvol basilicumblaadjes in een maatbeker en giet er het aardbeiensap over. Roer met een houten lepel door het mengsel en duw de basilicumblaadjes plat. Giet opnieuw door een zeef.
  3. Roer de gin en een handvol ijsblokjes door het sap. Vul elk glas voor een kwart vol met het sap en vul verder aan met de champagne. Werk af met een takje basilicum en de roze peperbollen.

Champagne-gin cocktail met bessen

  1. Doe de blauwe bessen, het water en de suiker in een steelpannetje en breng al roerend aan de kook. Zet het vuur laag en laat enkele minuten pruttelen. Haal de siroop door een zeef en laat afkoelen.
  2. Ga met een heel klein beetje boter langs de randen van de glazen en dip ze dan in de suiker.
  3. Giet in elk glas 30 ml gin, doe er 2 à 3 blauwe bessen bij, giet er 60 ml bessensiroop over en vul de glazen aan met de champagne. Werk af met een takje tijm en de jeneverbessen.

Champagne-frambozen punch

  1. Doe de suiker en het water in een steelpannetje en breng aan de kook. Blijf roeren tot de suiker is opgelost. Laat afkoelen.
  2. Roer het limoensap door de afgekoelde siroop en giet in een grote schenkkan. Doe er de wodka, tonic, limoenschijfjes en frambozen bij.
  3. Giet er net voor het serveren de gekoelde champagne bij.