
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rundhamburgers Rundhamburger | 4 | ||
Broodjes Broodje | 4 | ||
Oude kaas
Oude kaas (in sneetjes) | 150 g g | ||
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 el el | ||
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | 3 el el | ||
Ijsbergsla Ijsbergsla | 0,5 | ||
Kerstomaten Kerstomaat | 8 | ||
Rode uien Rode ui | 1 | ||
Augurken Augurk | 8 sneetjes sneetje | ||
Ketchup Ketchup | 4 el el | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBurgerdog
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Duw de burgers plat met je handen of een deegrol. Snij de kaas in reepjes en leg ze in het midden van de burgers. Rol op en kruid met paprikapoeder.
- Besmeer de burgerdogs met de helft van de olijfolie en bak rondom goudbruin in een ovenbestendige pan. Zet nog 10 minuten in de oven.
- Snij de tomaten klein. Snipper de ui. Meng onder elkaar, giet er de resterende olie bij en kruid met peper en zout.
- Snij de ijsbergsla in reepjes. Beleg elk broodje met ijsbergsla en 2 plakjes augurk en schep er wat van het tomatenmengsel op. Leg er een burgerdog op. Eindig met wat ketchup.
TIP: Varieer volop met je favoriete kaas.