
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rundhamburgers Rundhamburger | 4 | |
Broodjes Broodje | 4 | |
Oude kaas
Oude kaas (in sneetjes) | 150 g g | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 el el | |
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | 3 el el | |
Ijsbergsla Ijsbergsla | 0,5 | |
Kerstomaten Kerstomaat | 8 | |
Rode uien Rode ui | 1 | |
Augurken Augurk | 8 sneetjes sneetje | |
Ketchup Ketchup | 4 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBurgerdog
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Duw de burgers plat met je handen of een deegrol. Snij de kaas in reepjes en leg ze in het midden van de burgers. Rol op en kruid met paprikapoeder.
- Besmeer de burgerdogs met de helft van de olijfolie en bak rondom goudbruin in een ovenbestendige pan. Zet nog 10 minuten in de oven.
- Snij de tomaten klein. Snipper de ui. Meng onder elkaar, giet er de resterende olie bij en kruid met peper en zout.
- Snij de ijsbergsla in reepjes. Beleg elk broodje met ijsbergsla en 2 plakjes augurk en schep er wat van het tomatenmengsel op. Leg er een burgerdog op. Eindig met wat ketchup.
TIP: Varieer volop met je favoriete kaas.