De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Burgerdog

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rundhamburgers Rundhamburger4
Broodjes Broodje4
Oude kaas Oude kaas
(in sneetjes)
150 g g
Paprikapoeder Paprikapoeder1 el el
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge3 el el
Ijsbergsla Ijsbergsla0,5
Kerstomaten Kerstomaat8
Rode uien Rode ui1
Augurken Augurk8 sneetjes sneetje
Ketchup Ketchup4 el el
Peper Peper
Zout Zout

Burgerdog

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(18)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Duw de burgers plat met je handen of een deegrol. Snij de kaas in reepjes en leg ze in het midden van de burgers. Rol op en kruid met paprikapoeder.
  3. Besmeer de burgerdogs met de helft van de olijfolie en bak rondom goudbruin in een ovenbestendige pan. Zet nog 10 minuten in de oven.
  4. Snij de tomaten klein. Snipper de ui. Meng onder elkaar, giet er de resterende olie bij en kruid met peper en zout.
  5. Snij de ijsbergsla in reepjes. Beleg elk broodje met ijsbergsla en 2 plakjes augurk en schep er wat van het tomatenmengsel op. Leg er een burgerdog op. Eindig met wat ketchup.

TIP: Varieer volop met je favoriete kaas.