De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Burrata met gegrilde asperges

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Groene asperges Groene asperge16
Kerstomaten Kerstomaat250 g g
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Basilicum Basilicum
(+ extra om af te werken)
1 bosjes bosje
Tijm Tijm3 takjes takje
Koriander Koriander1 bosjes bosje
Kappertjes Kappertjes2 el el
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas30 g g
Pijnboompitten Pijnboompitten30 g g
Burrata Burrata4 stukken stuk
Ciabatta's Ciabatta
(kleine)
1
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Burrata met gegrilde asperges

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(216)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 190°C. Leg de kerstomaten in een ovenschaal, bestrooi met de kappertjes,rits er de blaadjes van de takjes tijm over, druppel er olijfolie over en kruid metpeper en zout. Zet ze 15 à 20 minuten in de oven.
  2. Doe de koriander, basilicum, het gepelde teentje look, de Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en een flinke scheut olijfolie
    in een blender. Kruid met peper en zout en mix glad.
  3. Hussel de asperges met een scheutje olijfolie en kruid met peper en zout. Gril ze goudbruin en gaar in een grillpan. Snij deciabatta in sneetjes, bedruppel ze met wat olijfolie en gril ze even mee.
  4. Verdeel de asperges over de borden, schep er de warme tomaatjes met de kappertjes en het kookvocht over.
    Leg er een burrata op en werk af met de pesto en extra koriander. Serveer er de ciabatta bij.