Burrata met gegrilde asperges

Burrata met gegrilde asperges
MoeilijkheidMakkelijk
Koken40 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 190°C. Leg de kerstomaten in een ovenschaal, bestrooi met de kappertjes,rits er de blaadjes van de takjes tijm over, druppel er olijfolie over en kruid metpeper en zout. Zet ze 15 à 20 minuten in de oven.

  2. Doe de koriander, basilicum, het gepelde teentje look, de Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en een flinke scheut olijfoliein een blender. Kruid met peper en zout en mix glad.

  3. in een blender. Kruid met peper en zout en mix glad.

  4. Hussel de asperges met een scheutje olijfolie en kruid met peper en zout. Gril ze goudbruin en gaar in een grillpan. Snij deciabatta in sneetjes, bedruppel ze met wat olijfolie en gril ze even mee.

  5. Verdeel de asperges over de borden, schep er de warme tomaatjes met de kappertjes en het kookvocht over.Leg er een burrata op en werk af met de pesto en extra koriander. Serveer er de ciabatta bij.

  6. Leg er een burrata op en werk af met de pesto en extra koriander. Serveer er de ciabatta bij.