
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Groene asperges Groene asperge | 16 | |
Kerstomaten Kerstomaat | 250 g g | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Basilicum
Basilicum (+ extra om af te werken) | 1 bosjes bosje | |
Tijm Tijm | 3 takjes takje | |
Koriander Koriander | 1 bosjes bosje | |
Kappertjes Kappertjes | 2 el el | |
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas | 30 g g | |
Pijnboompitten Pijnboompitten | 30 g g | |
Burrata Burrata | 4 stukken stuk | |
Ciabatta's
Ciabatta (kleine) | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBurrata met gegrilde asperges
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 190°C. Leg de kerstomaten in een ovenschaal, bestrooi met de kappertjes,rits er de blaadjes van de takjes tijm over, druppel er olijfolie over en kruid metpeper en zout. Zet ze 15 à 20 minuten in de oven.
- Doe de koriander, basilicum, het gepelde teentje look, de Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en een flinke scheut olijfolie
in een blender. Kruid met peper en zout en mix glad. - Hussel de asperges met een scheutje olijfolie en kruid met peper en zout. Gril ze goudbruin en gaar in een grillpan. Snij deciabatta in sneetjes, bedruppel ze met wat olijfolie en gril ze even mee.
- Verdeel de asperges over de borden, schep er de warme tomaatjes met de kappertjes en het kookvocht over.
Leg er een burrata op en werk af met de pesto en extra koriander. Serveer er de ciabatta bij.