De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Burrito met ei en spek_main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tortilla-wraps Tortilla-wrap4
Gerookt spek Gerookt spek
(ontbijtspek)
8
Eieren Ei
(geklutst)
8
Trostomaten Trostomaat
(ontzaad en in kleine blokjes gesneden )
4
Cheddar Cheddar8
Avocado's Avocado
(in plakjes gesneden )
1
Limoenen Limoen
(geperst)
1
Koriander Koriander
(fijngehakt)
1
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Burrito met ei en spek

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(3)

Bereiding

  1. Meng het limoensap, de koriander en een scheut olijfolie door de tomaten. Breng op smaak met peper en zout en laat even trekken.
  2. Bak de spek in een warme pan in enkele minuten krokant. Haal uit de pan en laat uitlekken op wat keukenpapier.
  3. Draai het vuur lager en bak in dezelfde pan een omelet. Kruid met peper en zout.
  4. Snijd de omelet in repen van ongeveer 4 cm.
  5. Verwarm de tortilla wraps volgens de instructies op de verpakking.
  6. Beleg de tortilla met de tomatensalsa, vervolgens de omelet, gevolgd door de kaas en het spek. Werk af met plakjes avocado. Zorg dat je tijdens het beleggen ongeveer 3 à 4 cm van de rand vrijlaat.
  7. Vouw de zijkanten van de wrap naar binnen en rol de burrito strak op en snijd doormidden. Serveer onmiddellijk